Foto: halina
Tento šalát som jedla na oslave narodenín u známych. Pozerala som na tie slíže, čože, to má byť šalát? Ale keď som to ochutnala, Zobraziť celý popisTento šalát som jedla na oslave narodenín u známych. Pozerala som na tie slíže, čože, to má byť šalát? Ale keď som to ochutnala, tak bol koniec čudovaniu. Mala som čo robiť, aby som sa ovládla a nezjedla celú misu sama. Skúste aj vy, či mám pravdu.
porcií
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Najprv si pripravíme marinádu. Zálievky na šalát Knorr (môže byť aj iná) vysypeme do väčšej misy, rozmiešame s vodou, pridáme rozmačkaný cesnak a olej a dobre vyšľaháme metličkou.
-
2
Špagetíny prelomíme v polovici a uvaríme „al dente“, precedíme a ešte horúce vložíme do pripravenej marinády. Dobre to premiešame, aby sa špagety obtiahli marianádou a necháme vychladnúť. Podávame buď ako prílohu alebo i samostatne. Po vychladnutí ich možno posypať strúhaným parmezánom.
Inak, verim, ze to möze byt velmi chutne.