Tuniaková omáčka
Tuniaková omáčka

Tuniaková omáčka na cestoviny

joevinohrad - bez fotkyjoevinohrad, 6. mája 2017
2
porcie
15 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Suroviny

60 g (malá konzerva)
3 ks
 podľa potreby
1/2 ks
2-3 strúčiky
Podľa chuti môžete pridať:
 napr. talianske
bylinky: bazalka, cierne korenie




Postup

  1. 1

    Na panvici rozpálime olej, pridáme cesnak (2 ludia 1 strucik) ked voni dobre, pridame 1/2 nakrajanu cibulku a ked aj ta voni dobre, mozeme pridat jak sa paci: mrkvu, karfiol a zeler zeleny. Uvarime trosku, nie moc, aby to bolo trochu chumkave!

  2. 2

    Teraz sa treba rozhodnut: Ked mate radi, dajte to toho smotanku a trochu parmezanu alebo pridame paradajky, nikdy nie spolu. Nakoniec ide tuniak v oleji a vase bylinky... Talianske alebo majoran, bazalka, tymian. servirujem na psto alebo nockami domacimi

Diskusia k receptu




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia