Rýchle, jednoduché a naozaj chutné..
4
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Do osolenej vody s trochou oleja si dáme uvariť cestoviny. Mne sa najlepšie na toto jedlo hodia kolienka. Neviem vám povedať, koľko to je presne na gramáž, ale ja dávam odoka asi tak pre 4 osoby.
- 2
Uvarené ich v mise zmiešame s nadrobno nakrájanou cibuľou, tuniakom aj so šťavou (buď 1 veľkú konzervu alebo 2 malé), kukuričkou (1/2 veľkej konzervy alebo 1 malá) a tatárskou omáčkou. Tatarky používam toľko, aby to malo kompaktnú konzistenciu podobnú šalátom, približne 2/3 z klasického pohárika. Osolíme a okoreníme podľa chuti a necháme vychladnúť. Podávame studené.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu