Tuniak pappardelle

raganoo - bez fotkyraganoo, 13. januára 2013
Tuniak pappardelle
Foto: raganoo

ľahký obed

45 minút
príprava

Suroviny

2 ks
150 g




Postup

  1. 1

    Uvarime si cestoviny, pred dovarením prihodiť našúpanú mrkvu (škrabkou na zemiaky našúpeme mrvku, šúpeme do podobného tvaru cestovín.

  2. 2

    Zatiaľ čo sa varia cestoviny si na masle opražime šalotku , pridáme krevety, na drobno krájaný cesnak a na malé kocky nakrájanú dužinu citrónu. Asi 5 minút osmažíme. Zmes zmiešane s cestovinamy.

  3. 3

    Steak z tuniaka pokropíme citrónom, osolíme, okoreníme čierným korením, a nadrobno nakrájanou čili papričkou.Krátko ho z prudka osmažíme, len tak aby stred ostal ešte ružový. Príloha zeleninový šalát.

Diskusia k receptu

domci4
Tuniak môžem a krevety tiež, a spolu to bude určite super kombinácia :) uložené




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia