Tvarohovo-salámová nátierka

kia12 - fotkakia12, 17. marca 2011

Tiez veľmi dobrý recept! :P My sme minule každý zjiedli asi 6 krajcov.

30 minút
príprava

Suroviny

250 g v celku
1 ks
100 g (bambino)
2 ks natvrdo uvarené
1 ks veľká
1 PL
Môžeme pridať:
1 PL
1 PL jemne posekaná




Postup

  1. 1

    Salámu pomelieme v mäsovom mlynčeku alebo postrúhame.

  2. 2

    Vajíčka postrúhame tiež a cibuľu nasekáme na malé kúsky.

  3. 3

    Zmiešame aj s ostatnými prísadami a bakoniec dochutíme. A môžeme mňamkať! :P (Poznámka: Je dobré dať tam tú tatarskú môžete kľudne aj viec lyžíc.)

Diskusia k receptu

korbacik
Juj, hneď by som si dala! Ak máš, Kia12, rada tvaroh, skús toto: zmiešaj ho s vanilkovým cukrom - podľa chuti, do toho hrsť hrozienok, jedno žĺtko a trochu práškového cukru. Vydlab si stred
z rožkov, tvarohovú zmes do nich poriadne natlač a s mamininou pomocou vypraž na horúcom oleji. Po vypražení ešte horúce posyp kryštálovým cukrom alebo vanilkou a dobrú chuť.
P. S. aby som nezabudla, z tých rožkov najprv odrež oba konce, ktorými tie rožteky po naplnení upcháš. Nám s dcérou to veľmi chutí, občas je to dobré aj ako večera. Dobrú chuť Vám!
kia12
mmm aj to vas eznie velmi dobre a zaujimavo :P raz to skusIm ;)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia