Foto: 2010
Tiez originalne sushi ale bez tych zelenych morskych rias pre tych co ich nemusia. Toto su Inari Zushi alebo "hnedy sacok sushi.
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Pripravime kratku ryzu tak isto ako na ine sushi s octom. Aburage ( vyprazane tofu koze - vrecka) dame varit na 15 minut dashin ( japonsky vyvar) ale moze byt aj kuraci alebo zeleninovy ked nemame .Pridame Mirin -ryzove vino, cukor a sojovu omacku .Zrolujme na palickach aby nam isli lahsie otvorit. rozkrojime a otvorime. Poriadna vysusime
- 2
Naplnime tofu sacky do poloplna sushi ryzou. Pripravime si vyzdobu v tomto pripade je to na velmi jemne nakrajana nakladana chobotnica sitake hriby, naklady zazvor a redkvicka.Posipeme sezamovymi semiackami podavame s wasabi a lahkou soja omackou
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu