PROSÍME, UPRAVTE VÁŠ RECEPT TAK, ABY BOLI MNOŽSTVÁ SUROVÍN V 2. STĹPCI A JEDNOTKY V 3. STĹPCI. A MINÚTY V SPODNEJ ČASTI RECEPTU. ĎAKUJEME. Zobraziť celý popisPROSÍME, UPRAVTE VÁŠ RECEPT TAK, ABY BOLI MNOŽSTVÁ SUROVÍN V 2. STĹPCI A JEDNOTKY V 3. STĹPCI. A MINÚTY V SPODNEJ ČASTI RECEPTU. ĎAKUJEME. REDAKCIA _________________________________________________________ Dnes som varila perkelt s cestovinou. Len také uvarené mi nechutia. Tak som si ich vylepšila takto.
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
cestoviny uvaríme v slanej vode, cca 10 minút. Uvarené prepláchneme na sitku, pod tečúcou studenou vodou.
- 2
Cibuľu aj cesnak ošúpeme. Cibuľu pokrájame na malé kocky, cesnak na tenké plátky a orestujeme na olivovom oleji, pridáme cestoviny, sterilizovanú zeleninu, mleté čierne korenie, tymián, oregáno, grilovacie korenie, premiešame, podľa potreby ešte dochtíme a chvíľu prehrejeme.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu