Foto: 2010
Cinania vedia vyuzit suroviny na maximum. Takze aj ryzu zo vcerajska ci zelenina ktora je v sezone ci hotove omacky na rychle dochutenie ale Zobraziť celý popisCinania vedia vyuzit suroviny na maximum. Takze aj ryzu zo vcerajska ci zelenina ktora je v sezone ci hotove omacky na rychle dochutenie ale aj bujon ci glutamat.
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Vsetku zeleninu , parok , kusok salamy nakrajame na drobno.
-
2
Na troche oleja dame oprazit cesnak a pridame pokrajany parok a suchu salamu a chvilu oprazime, pridame na drobno nakrajanu zeleninu a tiez rychlo oprazime , pridame lyzicu oleja a medzi prstami "rozdrvime" ryzu na drobnejsie kusky a premiesame a prehrejeme, odsunieme na stranu ked mame wok alebo vacsiu panvicu vhodime vajicko a spravime z prazenicu , pridame lyzicu dve oblubeneho kecupu a podla chute trosku vegety a vsetko premiesame.
- 3
Nakoniec ozdobime pazitkou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 3
Taka je realita bezneho dna :-)
Ty mas recht @2010 vzdy ma tesi, ked citam tvoje trefne poznamky lebo sa drzis pravidla, ze ked uz nazvy receptov pouzivat originalne tak aj suroviny nech su prave.
ale asi budem ozaj musiet mlcat kedze to tu prihara a pravda niekomu nefici
prepáč mi moju úprimnosť.
kulinárskeho umenia. Si zabil. /to sa teraz na Slovenskú hovorí,
keď niekto trepne riadnu capinu / Aby aj zahr. slováci boli v obraze.