Zapečené bravčové stehno

janickom - bez fotkyjanickom, 7. októbra 2009

Pomerne rýchla večera, mne najviac chutí so zemiakovou kašou.

4
porcie
20 minút
príprava
70 minút
na 200 °C

Suroviny

600 g
200 g
1 hrsť
1
250 g




Postup

  1. 1

    Huby (množstvo podľa chuti) namočíme do teplej vody. Mäso a syr nakrájame na primerané, skôr menšie kocky.

  2. 2

    Všetky suroviny zmiešame priamo v zapekacej mise, osolíme, okoreníme. Rasce môžete pridať viac - veľmi sa hodí k chuti húb. Prikryté pečiem cca 1 hodinu, potom ešte zapečiem až je povch pekný "pripečený".

Diskusia k receptu

ikebana
pre mňa netradičná príprava ale o to prekvapujúca. Bolo to famózne. Použila so trošku slaninky, ktorá zvýraznila chute. Pooblizovali sme si prsty ... mňam :) ♥
1x radost




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia