Zapekaná kuracinka

myskapetruska - fotkamyskapetruska, 16. augusta 2013

Chutný a jednoduchý obed.

30 minút
príprava
30 minút
na 180 °C

Suroviny

500 g
1 balenie




Postup

  1. 1

    Kuracie prsia som si pokrájala na kúsky, osolila, pokorenila grilovacím korením a vyklepala. Potom si ich narýchlo opiekla na panvici a dala do zapekacej misy.

  2. 2

    Na to som nastrúhala syr a zaliala smotanou.

  3. 3

    Uvarila som k tomu nové zemiaky.

Diskusia k receptu

myskapetruska
@marto990 dakujem za pochvalu, ja sa neznížim na to, aby som ti napísala na tvoj komentár, čo si skutočne myslím. Asi len tolko, že jednoduchých receptov tu je veľa a nie každý musí byť zdatný ako ty.
jerica
@myskapetruska , je to dobré a hlavne rýchle spravené :-) nič zložité a pritom chutné, ja by som neodmietla , ešte k tomu kvasák a veru môj by si pochutil:-)
@kimlo pozrela som recept "húpacieho koníka" fakt máš pravdu :-)
myskapetruska
@jerica ďakujem;) síce jednoduchy, ale chutny a pripravený mnou.
Niekto si opise recept z knihy, odfoti obrazok a je to ok. Som myslela, ze to maju byt recepty vladtne, upravené, ale hlavne vlastnoručne robene.
havino
Zacinas sa smutno prezentov
at @marto na vareche. Tymi opicami si myslel viacerych. Varim uz nejaky rok,ale podobne,rychle,chutne jedlo robim aj ja. Nuz nie vzdy je cas na ine vecere,ci obedy. Zvazuj svoje pismenka. @myska chutne jedo,pekne zapecene.
stacy77777
....a veru dobre si navarila,rýchle, jednoduché,chutné,každá gazdinká nie jeden raz siahne po jedle s rýchlou prípravou a v dnešnej uponáhľanej dobe zvlášť
jerica
@myskapetruska nemusíš ani ďakovať, je to OK, niekedy navaríš v rýchlosti , si rada , že to máš hneď na tanieri, nie sa trtošiť pri sporáku, a výsledok , jedlo "bez chuti".
laurisia
Ja toto robievam často, lebo síce je to jednoduché, ale naozaj chutné jedlo. Robievam s rôznymi druhmi mäsa - z kuracieho aj vykostené stehná, z bravčového stehno, karé ale i krkovička, obmieňam korenia a aj syr .... vždy sa to rýchlo zje. Zemiačiky však robievam zväčša pečené a k tomu šalát z čerstvej zeleniny.
myskapetruska
@micanela @havino @stacy77777 ďakujem vám.
Ja som sa na tuto stranku prišla hlavne inšpirovat. nie som bohovska kucharka, chcela som sem dat vlasnorucne navarene jedlo a nehanbim sa za to. Marto ma neurazil...lebo opica je nahodou mudre zviera;))



SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia