Foto: kucharronald
Veľmi jednoduchý :)
10
porcií
porcií
5 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Paradajky, papriku, cibulu a cesnak nakrájame.
-
2
Dáme do misky, ktorú napustíme vodou. Pridáme ocot, práškový cukor, mletú papriku a čierne korenie. Všetko dobre zmiešame a dáme na 1 hod do chladničky. Podávame k mäsu, k rezňom,alebo podľa chuti :) Dobrú chuť :)
Ja ty skor poradim ohladom fotky , ( v dobrom) odlesk -tu tomu hovoria igelit je vemi tazko sa ho zbavit ale tym ze mas digitalny fotak.
Tak skus si otacat tanier a skus sa posuvat hore dole doprava do lava .
Je vzdy uhol pri ktorom ho nemas dakedy treba aj 10 fotiek skusit aby si nasiel spravny uhol.Ja dakedy 2-3 pozriem na pocitaci a idem spravit z druheho uhla , alebo si zober lampu do ruky aj tu co mas nocnu a skus s nou pohybovat a zbavit sa odlesku.Stoji to za to ked mas dobry recept .
Prečo toľko hrubíc a pravopisných chýb sa vyskytuje v mnohých receptoch. Ak niekto neovláda pravopis (hamba), tak v PC je kontrola pravopisu alebo redakcia by to mala opraviť.
Zamyslite sa nad tým, čo ste písali...citujem:Prečo toľko hrubíc a pravopisných chýb sa vyskytuje v mnohých receptoch. Ak niekto neovláda pravopis (hamba), tak v PC je kontrola pravopisu alebo redakcia by to mala opraviť. ????????
Predstavte si, že niekto na vareche nevie dobre po slovensky...žije v inom prostredí, kde ľudia nerozprávajú po slovensky. Nikto nemusí vedieť perfektne po slovensky. Ja si myslím, že nie som ten najlepší človek, ktorý neovláda perfektne slovenčinu, ale ani ten, kto neovláda...
a ešte niečo....redakcia by mala opravovať? tak koľko ľudí by trebalo, aby prečítali každý jeden recept a aj opravili? @sandratamer je na dovolenke. A kontrola pravopisu je naozaj, ale kto bude každý recept pridávať do programu????