Živánska

redakcia - fotkaredakcia, 16. júla 2009
360 minút
príprava

Suroviny

600 g
100 g
100 g
50 ml
5 PL
 PL
 KL
3 ks
3 ks




Postup

  1. 1

    Z oleja, piva, horčice a korenia vytvoríme marinádu, v ktorej 6 hodín necháme odstáť na kocky nakrájanú krkovičku.

  2. 2

    Cibuľu nakrájame na kolieska, slaninu a papriku na kocky a všetko spolu s mäsom striedavo napichujeme na ihly.

  3. 3

    Každú ihlu potrieme marinádou a zabalíme do alobalu. Pečieme v pahrebe alebo na grile približne 35 minút.

  4. 4

    Podávame s čerstvou zeleninou a chlebom.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia