. .. .. .. .. .. .
. .

Maxov zajac - RECEPT 4048

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

ZVERINA

ID 32760 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)


Maxov zajac


[ recept č. 4048 zo dňa  ]


Maxov zajac


POTREBNÉ PRÍSADY

1 zajac,kečup, cesnak, slanina,soľ,ČMK,kari korenie, vegeta,oliv.olej,oregano, provensálske korenie,maslo,
príloha-ryža,zemiaky..


POSTUP PRÍPRAVY

viď obrázkový postup

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

Rozporcujeme zajaca.Vymiešame si pastu z asi 1 dcl oliv./príp.iného/ oleja, 1 PL pretlačeného cesnaku, 1 ČL soli, 1ČL vegety,l ČL kari korenia, 1 ČL oregana, 1/ 2 ČL ČMK,1/2 ČL provensálskeho korenia a 1-2 PL kečupu.Koreniny dajte podľa chuti, tieto sú však overené,možno sa ich zdá príliš,ale zajačina nie je výrazné mäso.
Ponatierame kúsky zajaca z jednej strany.Použijeme asi 1/3 pasty.
Pokrájame si slaninu na plátky.
Na panvici opražíme plátky slaniny,vyberieme na tanier a do výpeku dáme asi 2 PL masla.
Kúsky zajaca natretou stranou poukladáme na rozpálenú panvicu s maslom, zvrchu ponatierame pastu /necháme si ešte trochu pasty/,potom pootáčame, aby bolo mäsko opečené z oboch strán. Opekáme len krátko.
Poukladáme do pekáča,výpek vylejeme navrch,zakryté dáme piecť asi na 200 st.na cca 3/4 hod./podľa množstva mäsa a trúby/.
Potom odkryjeme, ponatierame zvyšnou pastou, popolievame vypečenou šťavou,poukladáme plátky odloženej slaniny a odryté zapečieme do červena.
Podávame s ryžou, zemiakmi,šalátom..
Zajačie mäso nie je vysušené,je mäkké, ale kto nemá rád, môže nahradiť kuracinou.


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< Mrkvový šalátik s hrozienkami | Maxov zajac | starodavny kolač >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu