končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Jana Š. (Jana1308) ID 13527 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 9 návštěvníkov) Ohnivá čertova panvička[ recept č. 40910 zo dňa 23.6.2011 ] POTREBNÉ PRÍSADY 200g bravčového pliecka 400g kuracích rezňov 200g klobásky 1 červená paprika 1 zelená paprika 1 plechovka červených fazulí najlepšie v chilli omáčke (aj nemusí) 4 stredné cibule 6 strúžkov cesnaku 200 g šampiónov alebo plechovka sterilizovaných 50ml olivového oleja 2 chilli papričky /môže byť aj korenie 1 pórik 100ml piva 1 pohárik strúhaného chrenu (podľa chuti každého - aj nemusí byť) soľ, mleté čierne korenie POSTUP PRÍPRAVY Mäso pokrájame na kocky, klobásku na tenké kolieska, šampióny olúpeme a pokrájame nakúsky Papriky vyčistíme a nakrájame na prúžky, cesnak a cibuľu nakrájame na malé kocky. Na rozpálenom oleji osmažíme klobásku a mäso, potom ich vyberieme a do výpeku dáme nakrájanú cibuľu a cesnak. Pridáme papriky, šampiony a restujeme tak 3 -5 minút. Potom späť vložíme mäso, na kúsky nakrájané chilli papričky alebo lyžičku chilli korenia, podlejeme mierne pivom a pár minút podusíme. Pridáme plechovku fazulí (podľa potreby aj s trochou nálevu) a prehrejeme. Okoreníme podľle chuti. Môžeme podávať na panvičke ozdobené jemnými koliečkami pórku a husto posypaným čerstvých a nastrúhaným chrenom, alebo klasicky s hranolkami, zemiakmi, ryžou alebo pečivom. Prajem dobrú chuť a budem vďačná za Vaše info ako sa Vám mňamka podarila!!!!!! |
Monika H. (monikapalo) ID 99779, mimibazar.sk/monikapalo (26.7.2011, 20:30) | |
Tak mame za sebou aj panvicku a tvrdim, ze je to cosi uzasne Ozaj chutilo kazdemu. | |
ODPOVEDAŤ |
Jarmila K. (michele11) ID 153086 (28.6.2011, 20:02) |
Ozajstna mnamka, prave sme dojedli a malo to velky uspech |
ODPOVEDAŤ |
Jana Š. (Jana1308) ID 13527 (21.7.2011, 10:57) | ||
Tak to sa veľmi teším, tiež si na tom často pochutnávame | ||
ODPOVEDAŤ |