končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Zuzana B. (rybenka8) ID 37053 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Bačovská pochúťka[ recept č. 4202 zo dňa 28.2.2008 ] POTREBNÉ PRÍSADY 1KG karé, pohár leča,1 konzerva šampiónky, 1 kukuričková konzerva, oštiepok alebo údený tvrdý syr. soľ, korenie,olej POSTUP PRÍPRAVY Karé naklepeš, osolíš, okoreníš.Na horúcom oleji mierne opečieš z oboch strán, len tak aby masko trochu zbledlo, ale nie od závisti. Do výpeku dáš lečo, šampiónky a kukuricu tiež sa chvílu podusí. Mäsko poukladáš na pekáč,(pekáč nemastím) rovnomerne navrstvíš lečovú zmes a poukladáš syr. A šup do pece zakryté alobalom pečiem na 180 stupňoch asi 30 min.Potom keď alobal dám dole asi 10 min. Dobrú chuť |
Zuzana M. (anaxamon) ID 18400 (15.5.2009, 11:54) | |
mna len napadlo, ako dosiel baca ku konzervovanej kukurici? nazbieral si na horskych porastoch? | |
ODPOVEDAŤ |
Zuzana B. (rybenka8) ID 37053 (15.5.2009, 13:14) | |
ej veru aj na lúkach rastie kukurica.To je jedno hlavne že to dobre vymyslel . | |
ODPOVEDAŤ |
Zlatica K. (kelka23) ID 44449 (11.5.2009, 14:04) | |
Toto vyzerá zaujímavo. Nepridáš obr.postup? | |
ODPOVEDAŤ |
Zuzana B. (rybenka8) ID 37053 (15.5.2009, 11:51) | |
Varím varím ale nefotím, ale ked sa nájde odvážna nemám nič proti dobrú chuť. |
|
ODPOVEDAŤ |