končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Martina M. (mataalex) ID 27652 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Taškentská roštenka[ recept č. 4222 zo dňa 29.2.2008 ] POTREBNÉ PRÍSADY roštenka, vegeta, trochu kari, maslo, olej, horčica, 1dcl smotany POSTUP PRÍPRAVY Roštešnku narežeme na rezne. Vegetu a kari zmiešame a v tom obalime rezne a dame do hrnca s roztopenym maslom na 2hodinky do chladničky.Potom mäsko prudko opečieme a podlejeme vodou a dusime do mäkka.Prichutíme horčicou a zalejeme smotanou ak treba tak trošku zahustiť. Podavajte s knedlikom alebo kto čo ma rad. |