. .. .. .. .. .. .
. .

Čínske rezance podľa Jituš - RECEPT 42597

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

RYŽA A CESTOVINY

ID 213492 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 51 návštěvníkov)


Čínske rezance podľa Jituš


[ recept č. 42597 zo dňa  ]
PRO INSPIRACI


Čínske rezance podľa Jituš


POTREBNÉ PRÍSADY

1/2 balenia čínskych rezancov z Lidla, 250 g kuracieho mäsa (prsia), 250 g brokolice, 1/2 hlávky čínskej kapusty, 1 mrkva, sójová omáčka, korenie na čínu alebo grilovacie korenie, olivový olej

POSTUP PRÍPRAVY

Uvaríme si vodu v hrnci a po prejdení varom ju odstavíme. Do tejto vody nasypeme čínske rezance a necháme spariť až kým nebudú mäkké. Po zmäknutí ich zlejeme z vody a položíme bokom. Necháme si rozpáliť trochu oleja na woku. Ked je olej a panvica rozpálená, pridáme na rezančeky nakrájané kuracie prsia. Zasypeme rezančeky korením a polejeme sójovou omáčkou. Necháme orestovať do mäkka. V prípade potreby podlejeme troškou vody. Keď sú kuracie rezančeky mäkké a orestované, vyberieme ich z woku a na zostávajúcej šťave podusíme brokolicu. Keď je tá už polomäkká, pridáme už sparené rezance. Pridáme ešte trochu korenia a sójovej omáčky, nastrúhanú mrkvu a ešte chvíľu podusíme. Nakoniec pridáme čínsku kapustu, aby zostala chrumkavá. Všetko dobre premiešame a na záver polejeme olivovým olejom. Móžeme pridať aj chilli alebo feferónku, to už podľa chuti. Podávame ihneď.
<< S macíkami | Čínske rezance podľa Jituš | Výborné chrumkavé cornflakes s tyčinkami Mars >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Renata B. (Rena 9382) ID 37683, mimibazar.sk/rena9382 (21.4.2012, 16:38)
Wáááu ,to vyzerá dobre :))) Ja tiež milujem čínske rezance....určite tento recept vyskúšam (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Monika B. (Monullik) ID 170902 (28.2.2012, 14:35)
(clamp)
ODPOVEDAŤ
Monika B. (Monullik) ID 170902 (3.3.2012, 17:29)
práve sme ich dovečerali 8-| prepchatý ,-) (*)
ODPOVEDAŤ
Helena G. (popoluska340) ID 56630 (16.12.2011, 13:43)
zaradeny recept na vyskusanie,vyzera uzasne.
ODPOVEDAŤ
martina a. (fatinka) ID 97732 (16.12.2011, 12:54)
perfetne vymakane bolo (clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤ
Janette M. (Zinka16) ID 75844 (12.9.2011, 9:38)
Mňááám, ja milujem čínske rezance (pl) (pl) (pl)
ODPOVEDAŤ
galina v. (GalcaV) ID 212509 (7.9.2011, 21:22)
(Y)vyzera to origos cinsky, mnam :-p zajtra skusim
(F)
ODPOVEDAŤ
galina v. (GalcaV) ID 212509 (8.9.2011, 18:57)
vyskusane, odporucam, len bolo malo :-| ale nevadi, nabuduce navarim viac (H) :-$ (hello)
ODPOVEDAŤ
Jitka C. (jitus87) ID 213492 (12.9.2011, 19:32)
Tak tak, malo, toto je porcia pre dvoch. Zatial varim len pre dvoch. :-)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu