. .. .. .. .. .. .
. .

Čínska ostro-kyslá polievka(najlepšia akú som kedy jedla) - RECEPT 43350

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

POLIEVKY

ID 10697 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 11 návštěvníkov)


Čínska ostro-kyslá polievka(najlepšia akú som kedy jedla)


[ recept č. 43350 zo dňa  ]
PRO INSPIRACI


POTREBNÉ PRÍSADY

kuracie mäso(celé stehná),biele tofu, mrkvu,petržlen, zeler, maslo, huby Shitake, čierne huby, chili papričku, tmavú sójovú omáčku, vajíčko, solamyl, ryžový ocot, pohár čínskeho vína na varenie, mleté čierne korenie, vegeta.

POSTUP PRÍPRAVY

kuracie mäso (dve celé stehná na 4 porcie) uvaríme vo vode (cca 1.5L), do ktorej nasypeme lyžičku vegety.Varíme približne 40 min. Potom ich vyberieme z vody, vykostíme a rozsekáme na maličké kúsky. Mäso vrátime späť do vývaru, pridáme sójovú omáčku, tak aby voda zhnedla, obyčajne je to asi 6-9 polievkových lyžíc. Ďalej pozvoľna varíme, po chvíli pridáme nadrobno nakrájanú chili papričku (podľa chuti alebo odvahy) a na malé kocky pokrájané tofu. Potom na panvici na masle opražíme posekané a zľahka posolené čierne huby a huby Shitake posypané čiernym mletým korením, potom ich pridáme do polievky. Na masle tiež opražíme do polomäkka na rezančeky pokrájanú mrkvu, petržlen, zeler a pridáme do polievky. Dolejeme asi deci čínskeho vína na varenie (môŽe byť aj hocijaké suché biele víno,keďže čínske sa zháňa ťažšie) a asi lyžicu octu(ja dávam náš klasický kvasny,pretože ten ryžový tiež nemajú všade). Dosolíme a povaríme, kým nezmäkne zelenina a huby. Potom zahustíme solamylom odstavíme a ešte za horúca zatrepeme rozšľahané vajíčko. Polievka by mala byť výrazne kyslá a pomerne dosť pálivá. Dobrú chuť.
<< Truhlica | Čínska ostro-kyslá polievka(najlepšia akú som kedy jedla) | Minnie >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu