. .. .. .. .. .. .
. .

tvaroh pod perinou - RECEPT 44384

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

MÚČNIKY, POHÁRE

ID 34927 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 9 návštěvníkov)


tvaroh pod perinou


[ recept č. 44384 zo dňa  ]


tvaroh pod perinou


POTREBNÉ PRÍSADY

1 bal. Listkoveho cesta, 400g hrud. Tvarohu, 4 vajcia, 3 dcl mlieka, 1zlatý klas, 80g kr. Cukru, 1 vanil.cukor, 50g pras. Cukru

POSTUP PRÍPRAVY

Velmi jednoduchý kolacik,
Vyvalkane lis.cesto uložíme na studenou vodou oplachnuty plech, stredne veľký s vyššími okrajmi, popichame ho vidlickou.
V mise si zmiešame tvaroh, krys. Cukor a vanil.cukor, pridáme rozslahane žĺtky, potom v mlieku rozmiesany zlatý klas a poriadne vsetko premiešame, môžme použiť aj ponorny mixer.
Vylejeme to na cesto a v mierne vyhriatej rúre pomaly pečieme, kym nezhnednu okraje a nezačnú sa oddeľovať od pekaca.
Este na horúci koláč natrieme tuhý sneh z bielkov a pras.cukru, vložíme este do rúry a trocha zapecieme. Hotovo.
<< Maxi karamelový veterník | tvaroh pod perinou | narodeninová s ikebanou zo smartflexu >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu