končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
POLIEVKY |
Jaroslav V. (katrin75) ID 40003 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | Polievka súčanská fazuľová z udeného mäsa[ recept č. 45120 zo dňa 30.12.2011 ] PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Udené mäso ,voda ,fazuľa bobkový list . Halušky-polohrubá múka ,soľ ,1 vajce,3-4 zemiaky postrúhané. POSTUP PRÍPRAVY Dáme si hrniec plný vody +bobkový list umytú fazuľu ,udené mäso .Varíme až je fazuľa uvarená .Mäso vyberieme opláchneme v studenéj vode !!! Dochutíme ak je treba soľou ,vegetou ,jemne nasekanou petržlenovou vňaťou privedieme do varu ,už ničím nezahusťujeme. Ja dávam miesto slížov zemiakové halušky . Halušky-5 l hrniec vody + 3 kávové lyžičky soli uvaríme . Medzitým si postrúhané zemiaky zamiešame s vajcom a polohrubou múkou ,cesto musí byť hustejšie lebo by sa nám nerobili halušky .Ked´sa voda varí tak tam cez lopárik nahádžeme ( ja mám tuperware sitko jedna paráda) halušky do vody pomiešame a ked´voda zovre tak scedíme:Potom jemne dáme na halušky olej a premiešame aby sa nezlepili!! a môžeme podávať polievku s prílohou (haluškami) .Túto polievku varievam môjmu mužovi podľa mojej svokry tá je z Hornéj Súče . |