. .. .. .. .. .. .
. .

Šunka v tlakovom hrnci za menej ako 45 minút - RECEPT 45211

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

BRAVČOVÉ MÄSO

ID 149502 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT |


Šunka v tlakovom hrnci za menej ako 45 minút


[ recept č. 45211 zo dňa  ]


Šunka v tlakovom hrnci za menej ako 45 minút


POTREBNÉ PRÍSADY

Šunka, horčica, voda

POSTUP PRÍPRAVY

šunku natrieme horčicou, vložíme do parníka /to je tá vložka s dierkami čo sa dáva do hrnca/, zavrieme hrniec a dáme na najsilnejší plameň.
Počkáme kým sa natlakuje na najvyšší stupeň, stíšime plameň /tak aby stále zostal ten najvyšší stupeň tlaku = u mňa je to druhý červený prúžok/
čakáme 45 min /ja som našla že to má byť 12min na 400g a podľa toho som to robila, ale očividne som to mohla dať aj na menej minút, našla som aj recept kde to malo byť 1000g 8 min záleží ale na type šunky/ nabudúce to skúsim na 30min
HOTOVO!


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

ako vidíte je tam napísané čas pečenia 2hod aj 5min.... 1,6kg A DÁ SA TO ZVLÁDNUŤ ZA MENEJ AKO 45 MINÚT !!!
musela som ju rozkrájať, lebo sa mi nezmestila do parníka /lebo objem nemá prekračovať 2/3 hrnca, ale aj tak mi to prekračovalo, lenže parník stál na nôžkach a ešte pod tým bola voda tak to bolo ok/
horčica, ale akú máte takú dáte, ale môže sa dať hocičo aj iné, recepty sú rôzne
natreté a pripravené na tlak heh ešte na spodok dáme 250ml vody...
odteraz čakáme 45min, ale môžme aj menej...... potom necháme prirodzene nech sa hrniec odtlakuje sám
hotovo
mäsko sa rozpadávalo tak bolo až pre-urobené
aj takto
vývar si dáme do chladničky a keď chceme, odoberieme potom vrchnú vrstvu masti, ak nie tak necháme a môžeme použiť do rôznych polievok alebo prívarkov alebo kde chceme. aj zamraziť môžme.. tak to je všetko a dobrú chuť..


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< České koláče | Šunka v tlakovom hrnci za menej ako 45 minút | Starkej na 70-tku >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Marcela K. (macaaa) ID 149502 (6.1.2012, 11:58)
:-) že? ja som objavila tlakáč pred týždňom a som hotová z toho čo všetko sa dá v ňom pripraviť.. takže budem ďalej skúšať (Y)
ODPOVEDAŤ
Janette M. (Zinka16) ID 75844 (6.1.2012, 9:45)
Super (Y) (Y) (Y) vôbec mi to nenapadlo, keď som varila údené do kapustnice, že mám aj tlakový hrniec +o(
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu