končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
RYBY A DARY MORA |
Katarina H. (penelope10) ID 45813 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | Pečený pstruh s pečenými zemiakovými dukátikmi[ recept č. 46154 zo dňa 18.2.2012 ] POTREBNÉ PRÍSADY 4 kspstruhy 150 gmúka hladká 4 PLsmotana kyslá 2 kscitrón 30 gsoľ 200 gmaslo olej vňať petržlenová POSTUP PRÍPRAVY Postup receptu\r\nPstruhy osolíme, obalíme do hladkej múky, poukladáme na plech, potrieme roztopeným maslom alebo olejom, pokvapkáme polovičkou citróna. Pečieme v rúre. Teplota asi 180 stupňov Celzia, čas pečenia závisí od veľkosti pstruha. \r\nVhodná príloha dukátiky: Očistené surové zemiaky nakrájame na kolieska, posypeme korením na zemiaky alebo drvenou rascou, pokvapkáme olejom, všetko spolu vymiešame v miske, vysypeme na plech, ktorý sme vystlali papierom na pečenie, a v rúre upečieme do červena pri teplote 180 stupňov Celzia 30 minút. Hodí sa kyslá smotana. |
Stanislava H. (stanka264) ID 216341 (28.2.2013, 20:23) |
ODPOVEDAŤ |
magdaléna c. (megi118) ID 105517 (20.2.2013, 22:41) | |
milujem pstruhy. | |
ODPOVEDAŤ |