. .. .. .. .. .. .
. .

Nepečený rez s ricottou a pudingom - RECEPT 48408

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

CUKROVINKY

ID 194990 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)


Nepečený rez s ricottou a pudingom


[ recept č. 48408 zo dňa  ]


Nepečený rez s ricottou a pudingom


POTREBNÉ PRÍSADY

Balíček detských okruhlých piškôt, 0,5 l nízkotučného mlieka, malinový puding, 2 balenia syra ricotta, 4 vanilkové c., 1 banán, jahodový kompót, rum

POSTUP PRÍPRAVY

Podlhovastú formu vystelieme potravinárskou fóliou a dno formy vyložíme piškótami, ktoré polejeme troškou rumu. Uvaríme si malinový puding podľa návodu. Vylejeme ho na piškóty, poukladame banán nakrájaný na kolieska a jahody. Do misky dáme syr ricotta ja som mala doma zvyšok tvarohu aj bieleho jogurtu, tak som to tam primiešala, ochutíme to vanilkovým cukrom každý podľa chuti a 3 vrchnáčikmi rumu. Syrový krem nalejeme na tortu a nakoniec naukladame piškóty. V chladničke necháme stuhnúť aspoň na 5 hodín.
<< Cupcakes | Nepečený rez s ricottou a pudingom | Najlepsia skoricova mliecna ryza >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu