končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
NÁTIERKY |
Martina P. (rikinka) ID 16490 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) Baklažánová nátierka - Saksuka[ recept č. 49550 zo dňa 21.8.2012 ] POTREBNÉ PRÍSADY 1 baklažán°°°1 cibuľa°°°3 paradajky°°°strúčiky cesnaku- koľko chcete /ja som dala 3 ale ani 4-5 by nebolo veľa/°°°1 zelená paprika°°°1-2 ČL vegety°°°1 ČL tymiánu°°°3-4 PL paradajkového pretlaku°°°soľ°°°mleté čierne korenie°°°oregáno°°°olivový olej POSTUP PRÍPRAVY Fantastická nátierka. V priebehu hodiny - ešte teplú - sme ju spráskali. Našla som ju v prílohe jedného časopisu. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI |
Katarína V. (jablcko111) ID 244533 (24.8.2012, 19:49) |
vďaka za recept. robila som, bolo to celkom dobré. nie ako nátierku, ale so zemiakovým pyré, ako zeleninový obed. je to vlastne také baklažánové lečo, občas som podobné robievala s cuketou. |
ODPOVEDAŤ |
Martina P. (rikinka) ID 16490 (24.8.2012, 23:08) | ||
Katka, áno, niečo ako lečo, akurát ja som nikdy do leča nedávala ani baklažán ani cuketu . Ja som si to dala na hrianky a veľmi mi to chutilo | ||
ODPOVEDAŤ |