. .. .. .. .. .. .
. .

PIZZA podľa talianskeho majstra - RECEPT 49641

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

PIZZA

ID 252008 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 18 návštěvníkov)


PIZZA podľa talianskeho majstra


[ recept č. 49641 zo dňa  ]
PRO INSPIRACI


POTREBNÉ PRÍSADY

cesto: 260 g hl. múka, 260 g polohr. múka, 4 PL olivového oleja, 2 KL soli, 1 KL cukru, 3 dcl vody, 42 g droždia| marináda: kečup, 2 strúčiky cesnaku, 2 PL oleja, pizzové korenie | na povrch kto čo má rád napr. šunka, anglická slaninka, klobáska, pásiky papriky, kolieska paradajok, postrúhaný syr...

POSTUP PRÍPRAVY

Všetko spolu vymiesime, riadne cesto obúchame o stôl a dáme do mikroténového sáčku na 24 hod. do chladničky. Vznikne nám výborné cesto na 2 plechy. Cesto roztiahneme rukami po naolejovanom plechu. Natrieme marinádou vytvorenou z kečupu, dvoch strúčikov cesnaku, dvoch PL oleja a pizzového korenia. Poukladáme natenko nakrájanú slaninku, šunku, klobásu, pásiky papriky a postrúhaný syr. Pečieme vo vyhriatej rúre na 230°C asi 10 min. (v rúre ,,ohrev len zo spodu" a plech čo najnižšie ako sa dá.) Mám vyskúšané - je vynikajúca, chutí nielen celej rodine.
<< Slivkový koláč | PIZZA podľa talianskeho majstra | Mačka >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Veronika H. (Cezarik) ID 126173, mimibazar.sk/cezarik (2.2.2014, 21:50)
Super cesto, dnes som robila (Y)a chutila vsetkym! (pl)odporucam
ODPOVEDAŤ
Iveta k. (wandalka) ID 202499 (3.2.2013, 12:51)
A kečup by do pravej nikdy nedali...to by sa im vlasy postavili...oni vlastne kečup vobec nepoužívajú...len paradajky v roznych omačkovych formách
ODPOVEDAŤ
Alena S. (chi mai) ID 146510 (3.2.2013, 11:25)
hlupost, Taliani nepouzivaju polohrubu muku... (N)
ODPOVEDAŤ
Maria Š. (mickey) ID 6457, mimibazar.sk/mickey (3.2.2013, 18:03)
uz ked tu davaju tie recepty, aspon by nemuseli do nazvov pisat, ze su to origos recepty na taliansku pizzu apod,je to zavadzajuce
ODPOVEDAŤ
zuzana v. (tutula82) ID 37316, mimibazar.sk/tutula82 (4.12.2012, 18:12)
*-) *-) (L) (K) |:o) (F) :-p [A] :-$ ,-) (H) :-D :-) (Y) (clamp) (N) (N) :-o :-( 8o| :-( :-o :-S :-@ (6) :^) |-) +o( (zip) :´( :´( 8-| :-| ^o) (&) (&) (@) (Z) (X) (I) (P) (B) (B) (pl) (G) (*) (^) (D) (C) (tudledudle) (wash) (child1) (child2) (child3) (child4) (child5) (child6) (child7) (child8) (child9) (child10) (child10) (child11) (child11) (child12) (flower) (hello) (zajic) (pack) (pack) (pack) (drink) (drink) (dance) (candle) (witch) (santa) (kolo) (zima) (zima) (dest) (dest) (box) (comp) (comp) (pst) (jidlo) (mamca) (smich) (balicek) (cinky) (snehulak) (snehulak) (plaz) (koule) (plavec) (lyzar) (cigo) (palice) (pirko) (pirko) (facky) (facky) (noc) (kytara) (leto) (chripka) (pusa) (skolak) (nejdeto) (snehulak) (nejdeto) (podzim) (podzim) (jablka) (svatba) (skolak) (jablka) (destnik) (pes) (kocka) (hotdog) (hotdog) (hadka) (hadka)
ODPOVEDAŤ
Mária K. (sunset) ID 31904 (4.12.2012, 17:31)
Pani Dana,
hľadala som recept na pizzu a aj napriek tomu, že pri tom Vašom nebola fotka, skúsila som a neoľutovala. Pizza bola super. Cesto bolo perfektné a Vaša rada týkajúca sa pečenia (Y) Ďakujem.
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu