končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Marta U. (Evelka) ID 38210 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Trasená torta[ recept č. 5101 zo dňa 26.4.2008 ] POTREBNÉ PRÍSADY • 2 balíky pudingu bez varenia dr.oetker - créme olé vanilkový • 2 šľahačkové smotany • 2 konzervy ovocia aj so šťavou /doporučujem ananás/ • 1 tortový korpus • 1 šľahačková smotana v prášku + 3 dcl mlieka POSTUP PRÍPRAVY Do misky, ktorú môžme uzavrieť a nehrozí, že z nej bude kvapkať /ja používam tzv. misku kysku/ dáme dve šľahačkové smotany, dva balíky pudingového prášku Dr.Oetker Créme Olé a pridáme konzervované ovocie i so šťavou. Misku uzavrieme a trasieme /odtiaľ názov/. Po krátkej chvíľke pocítime, že prísady v miske zhustli a vznikol krém. Týmto krémom potrieme tortový korpus. Krém je dosť tuhý, takže korpus nemusí byť vo forme, nerozlieva sa. Vrch potrieme šľahačkou pripravenou z prášku podľa návodu na obale. Dáme vychladnúť do chladničky a maškrta je hotová. Dobrú chuť. |
Zuzana S. (alish) ID 39861, mimibazar.sk/alish (11.5.2008, 10:00) | |
Aj my sme ju robili včera s jahodami a vanilkovým pudingom a bola a tá rýchlosť!!! | |
ODPOVEDAŤ |
jarmila p. (mamalady) ID 37135 (26.4.2008, 21:06) |
Ahojte, práve mám túto mňam-ku v chladničke Zajtra mám dôvod dať si ku a potom aj až mi bude faaain v pondelok mám sviatok doporučujem , ja som to dala rovno na plech, bude viac čaute |
ODPOVEDAŤ |
Estera L. (saxinka) ID 14692 (26.4.2008, 20:53) | |
ODPOVEDAŤ |