. .. .. .. .. .. .
. .

Veniec s vanilkovým krémom – verzia s čokoládou - RECEPT 51166

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

MÚČNIKY, POHÁRE

ID 251735 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)


Veniec s vanilkovým krémom – verzia s čokoládou


[ recept č. 51166 zo dňa  ]


Veniec s vanilkovým krémom – verzia s čokoládou


POTREBNÉ PRÍSADY

Cesto: 6 vajec, 300 g práškového cukru, 1,5 dcl teplej vody, 1,5 dcl oleja, 1 prášok do pečiva, 300 g polohrubej múky, štipka soli do bielkov ********** Na potretie: ríbezľový, alebo čučoriedkový lekvár ********** Plnka: 500 ml mlieka, 1 balíček Zlatého klasu, 1 vanilkový cukor, 150 g práškový cukor, 3 lyžice tuzemského umu, 250 g masla (dávam 125 g maslo + 125 g helia) ********** Na posypanie: strúhaná horká čokoláda

POSTUP PRÍPRAVY

Tortová forma s priemerom 28 cm s vložkou na bábovku.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

Cesto upečieme rovnako ako v postupe Veniec s vanilkovým krémom. Rovnako pripravíme aj plnku a rozdelíme ju na tri časti.
Vychladnutý bábovkový korpus dva krát rozrežeme. Spodný plát cesta potrieme vrstvou lekváru. Na lekvár natrieme prvú tretinu pripravenej plnky, posypeme strúhanou čokoládou a položíme druhý plát cesta. Ten opäť natrieme lekvárom, dáme druhú tretinu plnky, znovu posypeme čokoládou a posledný plát cesta.
Celý koláč potrieme poslednou tretinou plnky a posypeme čokoládou. Z poslednej časti plnky si môžeme trochu odobrať a potom môžeme tortu ozdobiť hviezdičkami.
Koláč dáme stuhnúť do chladničky. Po vychladnutí krájame na kúsky široké podľa chuti.


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< Pastekove krutene tycinky | Veniec s vanilkovým krémom – verzia s čokoládou | Chalúpka. >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Anna M. (Medulienka1) ID 239430 (29.11.2012, 9:44)
práve som si vytlačila recept, veľmi sa mi páči, výsledok je pekný, určite aj chutný (clamp) (Y) (^) ^o)
ODPOVEDAŤ
Monika P. (monniqa) ID 236912 (28.11.2012, 16:41)
toto vyzerá super (Y)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu