. .. .. .. .. .. .
. .

Svieži pudingový rez - RECEPT 51336

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

MÚČNIKY, POHÁRE

ID 245452 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov)


Svieži pudingový rez


[ recept č. 51336 zo dňa  ]
PRO INSPIRACI


Svieži pudingový rez


POTREBNÉ PRÍSADY

Originál recept aj s postupom nájdete na mimibazar.cz pod názvom SVĚŽÍ PUDINKOVÝ ŘEZ S POSTUPEM. Inšpirovala ma Radka B.(mnamnulka) ID 1482 začo jej veľmi pekne ďakujem. Troška som si ho upravila, korpus som nerobila z troch vajec ako sa uvádza v recepte ale zo štyroch a po upečení pred nanášaním krému som si korpus natrela jahodovým lekvárom. SUROVINY: 4 vajcia 200g cukru, 4 PL teplej vody, 4 PL oleja, 200g polohrubej múky, 1/2 prášku do pečiva, jahodovú marmeládu na potretie korpusu Pudingový krém: 900 ml mlieka, 3 pudingové prášky jahodové alebo malinové, 6-8 PL cukru kryštál prípadne podľa vlastnej chuti, 150g masla, 1 tvaroh. Ďalej potrebujeme 1,5 balíčku BEBE keksov kakaových, 2 šľahačkové smotany, stužovač do šľahačky,

POSTUP PRÍPRAVY

Z bielok si ušľaháme tuhý sneh. Žĺtky s cukrom vyšľaháme. Potom pridáme vodu, olej, múku a prášok do pečiva. Všetko zmiešame a nakoniec pridáme sneh z bielok. Plech si vyložíme papierom na pečenie a cesto rovnomerne rozotrieme. Dáme piecť pri 200°C.
KRÉM: Uvaríme klasický puding, necháme vychladnúť, maslo vyšľaháme spolu z tvarohom a pridáme vychladnutý puding.
Vychladnutý korpus natrieme jahodovou marmeládou natrieme polovicu krému a po celej ploche poukladáme BeBe keksy. Opäť natrieme zvyšok krému. Na krém ušľahanú šľahačku a dáme stuhnúť do chladu najlepšie do chladničky. Koláč je vynikajúci, svieži a v našej rodine sa stal veľmi obľúbeným. Je fakt výýýýýýborný.
<< *** TVAROHOVA TORTA *** | Svieži pudingový rez | Linecké pečivo >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Soňa T. (rexo) ID 108927 (29.6.2015, 16:38)
(C)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu