. .. .. .. .. .. .
. .

Pečenová paštéka - RECEPT 51780

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

DETSKÉ ŠPECIALITY

ID 265367 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov)


Pečenová paštéka


[ recept č. 51780 zo dňa  ]


Pečenová paštéka


POTREBNÉ PRÍSADY

potrebujeme 1kg kuracej pecienky,1/2kg slaniny,5 velkych cibul,cierne mlete korenie,pol pohara horcie obycajnej,2 dcl kecupu sladkeho,4 surove vajcia,...sol.....

POSTUP PRÍPRAVY

orestujeme slaninu,cibulu,pecienky,osolime dame kecup,horcicu,korenie,.....vsetko zmiesame spolu,povarime....nechame vychladnut,len do vlazna,ROZMIXUJEME,pridam 4 surove vajcia este povariem ale 2 minuti a plnime do poharou.......mnam MUSí sa skladovat v tmavom,chladnom mieste vydrzi max tyzden.......ak chcete sterilizovat mozte 1 A POL hodiny na 80 stupnoch-potrepte poharikmy aby nezostala vzduchová bublina-
<< Mäso so syrom | Pečenová paštéka | Pečenová paštéka >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu