. .. .. .. .. .. .
. .

Vyprážané jablká - RECEPT 51738

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

SLADKÉ JEDLÁ

ID 74423 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)


Vyprážané jablká


[ recept č. 51738 zo dňa  ]


Vyprážané jablká


POTREBNÉ PRÍSADY

300 g jabĺk, 2 až 3 vajcia, hladká múka, hnedý cukor, mletá škorica, vanilínový cukor, smotana na šľahanie, olej na vyprážanie

POSTUP PRÍPRAVY

Celé vajcia rozšľaháme. Prilejeme do nich smotanu, ochutíme mletou škoricou, vanilínovým cukrom, prisypeme múku a vypracujeme polotuhé cestíčko. Jablká aj so šupkou nakrájané na hrubšie kolieska zbavíme zrniečok a posypeme ich hnedým cukrom. Jednotlivé kolieska obalíme v hladkej múke, v cestíčku a vypražíme v panvici na rozpálenom oleji. Na tanieri dozdobíme lístkami mäty.
<< Krtko podľa predlohy | Vyprážané jablká | Hrozienkový koláč >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Zlatka K. (sarii1) ID 261309 (3.1.2013, 14:00)
Mňam, vyzeraju ozaj chutne. :-) :-) :-)
ODPOVEDAŤ
Katarína B. (katka 777) ID 129764 (2.1.2013, 16:15)
som akási vymlsaná,idem si ich urobiť... (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu