končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
CHUŤOVKY |
Ivan K. (ikzm1) ID 254041 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) OHNIVÝ DŽEM[ recept č. 54601 zo dňa 2.8.2013 ] POTREBNÉ PRÍSADY 2 kg červenej papriky, 2 kg fialovej cibule, 2 kg rajčín, 2 hlavičky cesnaku, 1 dl octu, 2 dl oleja, 15 ks čili papričiek, 100 g cukru, 2 lyžice vegety, 1 preosiate Zelko, konzervačná pomôcka POSTUP PRÍPRAVY Očistenú zeleninu pomelieme na mäsovom mlynčeku, pridáme nasekané čili papričky, 100 g cukru, deci octu, 2 deci oleja, 2 lyžice Vegety, preosiate Zelko bez horčicových semienok, dáme do 5 litrového hrnca a varíme, varíme, varíme… Až kým sa neodparí voda a zelenina nezhustne. Môže to trvať až 3 hodiny, ale výsledok stojí za to. Na konci pridáme konzervačnú pomôcku a ešte horúce naplníme do pohárov, uzatvoríme viečkom a otočíme na 5 minút dnom nahor. Poháre potom zabalíme na pol dňa do deky alebo utierky. Z uvedenej dávky vyjde osem 370 ml pohárov. |
zdena l. (žabada) ID 47710 (7.8.2013, 7:11) | |
Tak to by mi určitě chutnalo - a moc | |
ODPOVEDAŤ |
Soňa T. (rexo) ID 108927 (3.8.2013, 0:16) |
ODPOVEDAŤ |