. .. .. .. .. .. .
. .

Pizzaiola paradajková omáčka na pizzu - RECEPT 5476

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

PIZZA

ID 30389 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)


Pizzaiola paradajková omáčka na pizzu


[ recept č. 5476 zo dňa  ]


POTREBNÉ PRÍSADY

2 cibule, 1 malý zeler asi 50g, 1 stopka stopkového zeleru i s menšími lístkami, 3 PL olivového oleja, 1kg ošúpaných paradajok, 1PL hnedého cukru, 2PL hustého paradajkového pretlaku, 1 bobkový list, 100ml červeného vína, soľ, čierne korenie, 2x na konček noža mletej papriky, na konček noža mletého nového korenia, pol čl sušeného mletého rozmarínu, 2 vetvičky petržlenu, niekoľko kvapiek korenia tabasco

POSTUP PRÍPRAVY

Táto omáčka sa v Taliansku dáva na pizzu ako podklad a potom sa na ňu kladú rôzne prísady.Ja ju robím do zásoby tak, že znásobím dávku a poto to zasterilizujem.Táto dávka je asi na 4poháre od detskej výživy.
Cibuľu a cesnak očistíme a najemno nasekáme.Potom ošúpeme zeler,stopkový zeler umyjeme a oba zelery najemno nakrájame.Olej zohrejeme a podusíme na ňom cibuľu,cesnak a zeler.Pridáme pokrájané ošúpané paradajky,pretlak a cukor a necháme krátko povariť.Potom pridáme bobkový list a podlejeme vínom.Pridáme ostatné suroviny,petržlen nakrájame a takisto pridáme do omáčky.Vmiešame niekoľko kvapiek tabasca a omáčku necháme neprikrytú za občasného zamiešania variť asi 20 minút.Napokon omáčku dochutíme, rozmixujeme a dáme do malých pohárikov.Zasterilizujeme.
<< PUDINGOVY SLADKY CHLEBIK/može byt k pudingu-mate dukatove buchtičky/-aj pre celiakov | Pizzaiola paradajková omáčka na pizzu | Paprikove lodky s Tzatziki >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu