končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
ZVERINA |
jarmila b. (tepánek) ID 182316 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | JEMNÝ JELENÍ BIFTEK[ recept č. 57449 zo dňa 19.9.2014 ] POTREBNÉ PRÍSADY Budeme potrebovať jeleniu sviečkovicu 600 až 700g, 3 ks žĺtka, 1 veľká cibuľa, cesnak 2 strúčiky, mleté čierne korenie, worčestrová omáčka, soľ, horčica 1 PL, 1 PL rajčinový pretlak. POSTUP PRÍPRAVY Sviečkovú nakrájame na kocky, cibuľu nakrájame tiež na kocky a pomelieme spolu s mäsom a cesnakom na mlynčeku. Pridáme žĺtka, koreniny, pretlak, horčicu, soľ, worčestr a dobre premiešame. Necháme aspoň hodinku postáť a môžeme konzumovať. Mne najviac chutí na spôsob medajlónky opečené tak 2 min obe strany. |
jarmila b. (tepánek) ID 182316 (19.9.2014, 13:02) | |
Nepodarilo sa mi sem pridať foto postup ani hlavný obrázok,,,,veľa pix.... ak chcete nahliadnuť je na mojom blogu http://receptyakeber.blogspot.sk/2014/09/jemny-jeleni-biftek.html | |
ODPOVEDAŤ |