končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Elena H. (Kuriér) ID 24497 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 10 návštěvníkov) Bravčové so zemiakmi / Rýchle, netreba pri tom stáť![ recept č. 5774 zo dňa 15.6.2008 ] PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY bravčové rezne (steaky), zemiaky, 33%-tná smotana, soľ, mleté čierne korenie, trošku oleja na vymastenie plechu POSTUP PRÍPRAVY Vymastíme pekáč, naň naukladáme naklepané osolené a opoprené bravčové rezne (alebo steaky). Navrch poukladáme osolené nakrajané (na krúžka) zemiaky. Rovnomerne zalejeme smotanou (ja dávam 33%-tnú smotanu). Pečieme v trúbe asi 3/4 hodiny na 200°C. Je dobré pripraviť si k tomu i nejaký zeleninvý šalát, ale postačia i kyslé uhorky alebo paradajky. Je to super, rýchle a hlavne pri tom nemusíte stáť... čo niekedy nie je na škodu :-) |
Daniela S. (danny5685) ID 19381 (10.7.2008, 19:20) |
Dnes som to robila, fakt dobrý recept, veľmi rýchly a chutný, aj manžel chválil ja som nemala mäso na rezne aler na nudličky, fasa dík za recept |
ODPOVEDAŤ |