. .. .. .. .. .. .
. .

Mrkvové šatôčky zo štyroch surovín - RECEPT 6154

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

MÚČNIKY, POHÁRE

ID 37053 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov)


Mrkvové šatôčky zo štyroch surovín


[ recept č. 6154 zo dňa  ]


POTREBNÉ PRÍSADY

25 dkg mrkva, 25 dkg polohruba muka, 25 dkg hera, 1 prasok do pecenia
Plnka: slivkovy lekvar


POSTUP PRÍPRAVY

Recept je velmi jednoduchy a hlavne je toho dost a mrkvu vobec necitit.Takze mrkvu nastruhat na uuuplne jemno pridat muku palmarin prasok do pecenia, zamiesit v miske dat do chladu ale na 20 min ked budete medzi tym upratovat nic sa nestane ked aj dlhsie.Potom vyvalkate na pomucenej doske asi na 0,5 cm.Ja som to krajala na stvorce asi 7x7 cm a naplnila slivkovym lekvarom.Je dobre pouzit dobre husty lekvar.Pecie sa asi 20 min na 180 stupnoch.

Po upeceni som ich obalovala v skoricovom a druhu davku vo vanilkovom cukre.Dobru chut.
<< Kukuricový šalát s medovou zálievkou | Mrkvové šatôčky zo štyroch surovín | Pomazánka z reďkevky >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Klaudia R. (kladika) ID 65067 (4.11.2008, 21:44)
mnam toto som raz robila a je to (clamp) (clamp) (clamp) (L)
ODPOVEDAŤ
lubica s. (marnaty) ID 53484 (4.10.2008, 10:29)
Včera som robila, plnila so slivkovým lekvárom . Su super, určite ich budem ešte v buducnosti robievať. Perfektné.... (Y) (clamp) :-)
ODPOVEDAŤ
Zuzana D. (avanka) ID 14337 (3.10.2008, 9:31)
Andrejka, odpoviem ti ja, ak mozem :-D
Pred pecenim ich nepotieram a rovnako nevymastujem plech, cesto je dost mastne.....
ja ich pekavam pravidelne, su fantasticke, akurat ja davam viac muky, asi 350 g, nie su take mastne a lepsie sa s cestom pracuje
ODPOVEDAŤ
Andrea L. (rea) ID 2835, mimibazar.sk/rea (4.10.2008, 20:31)
Dnes som ich urobila, je to rychle, lahke, a chutovo su vynikajuce !!! (Y) (Y) (Y) Nabuduce budem robit asi z dvojitej davky, dnes sa po nich len tak zaprasilo :-o, Skoda, ze uz nemam doma ziadny tuk, urobila by som ich aj zajtra.
(smich).
S pozdravom
Andrea :-) (F) :-) (F) :-) (F)
ODPOVEDAŤ
Andrea L. (rea) ID 2835, mimibazar.sk/rea (4.10.2008, 8:58)
dakujem za odpoved, prave ich idem robit
ODPOVEDAŤ
Andrea L. (rea) ID 2835, mimibazar.sk/rea (3.10.2008, 8:58)
Zajtra by somich ichcela robit, no chcem sa este opytat, ci tie satocky pred pecenim natierame vajickom? A davame ich piect na vymasteny plech?
dakujem
andrea
ODPOVEDAŤ
Zuzana B. (rybenka8) ID 37053 (3.10.2008, 14:06)
ahoj odpovedam az teraz.Nepotieram vajickom je to naozaj len zo 4 surovin.A ked das trochu muky viac nic sa nestane.To vidis ci sa ti to lepi ak ano tak kludne pridaj muku.Vzdy davam husty lekvar lebo nemam rada take zapatlane satecky.Prave som ich robila cez vikend v Pk bolo vinobranie a polovicu som obalila v skoricovom cukre a polovicu odniesla dedkovi on je cukrovkar tak mohol jest aj take. (K)
ODPOVEDAŤ
Katarina S. (Katariina) ID 10452 (6.8.2008, 23:14)
Šatôčky sú super, mňam, mňam. Ja som ich plnila malinovým, mirabelkovým, hruškovým džemom a do niektorých som dala aj nutelu vyrobenú zo sliviek. Síce niektoré vytielky ale aj tak chutia výborne. S manželom sme sa do nich pustili hneď ako sa dali papkatť Ani som ich neobalovala v cukre aj tak sú sladučke, ale sú aj šťavnaté. Páči sa mi, že do cesta nejde žiaden cukor. Vďaka za super receptik. Budem ich asi dosť často robiť. (clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu