končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Mirka M. (Myrca) ID 22115 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 10 návštěvníkov) Bravčové s párkovou klobáskou na smotane[ recept č. 6792 zo dňa 11.8.2008 ] POTREBNÉ PRÍSADY olej * cibuľa * bravčové mäso * mletá červená paprika * slanina * párková klobása * smotana na varenie * hladká múka * kyslá smotana * soľ POSTUP PRÍPRAVY Na oleji orestujeme na drobno pokrájanú cibuľu. Pridáme bravčové mäso nakrájané na kocky a restujeme, mäsko pustí šťavu. Zaprášime mletou červenou paprikou a zalejeme vodou. Osolíme. Dusíme do mäkka. Medzitým si na malé kocky pokrájanú slaninu necháme vytopiť a pridáme na nakrájanú klobásu. Poopekáme. Keď je mäsko mäkké pridáme k nemu opečenú párkovú klobásu. Spolu prehrejeme. Zahustíme hladkou múkou rozhabarkovanou v smotane na varenie. Prevaríme. Do odstaveného pridáme ešte kyslú smotanu. Kto chce môže si ochutiť octom. (nie je nutné) My sme k tomu mali noky (hrubá múka+vajíčko+soľ+voda). |
Martina H. (Ruby) ID 47288 (14.9.2008, 21:48) | |
...ahoj...tak som vyskusala a bolo to ... som rada, ze som nasla tento receptik... | |
ODPOVEDAŤ |