. .. .. .. .. .. .
. .

Perníčky od pernikárky - RECEPT 8731

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

CUKROVINKY

ID 45774 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov)


Perníčky od pernikárky


[ recept č. 8731 zo dňa  ]


POTREBNÉ PRÍSADY

700g hladkej múky T650, 250 g medu, 200 g prášk. cukru, 125 ml vody, 4 žĺtka, 2 ČL sóda BB, 5 mletých klinčekov, 1/2 ČL anýzu, 2 ČL škorice, badián, 10 g pomarančovej kôry

POSTUP PRÍPRAVY

Žĺtka vymiešame s medom + ostatné mokré suroviny. Suché suroviny zmiešame osobitne a potom zalejeme mokrou zmesou. Vypracujeme cesto, ktoré môže stáť aj 5-6 dní v chladničke v mikroténovom sáčku. Rozvaľkáme asi na 0,5 cm. Pri pečení vykrojené tvary dosť znásobia svoju hrúbku.
<< Torta pre starkú - korpus BEZ MUKY!!! | Perníčky od pernikárky | Dvojfarebná višňová/čerešňová torta z >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu