. .. .. .. .. .. .
. .

Obrala som uvarene kuracie mäso z polievky a co dalej? - RECEPT 8915

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

ČO DOM DAL

ID 9166 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)


Obrala som uvarene kuracie mäso z polievky a co dalej?


[ recept č. 8915 zo dňa  ]


POTREBNÉ PRÍSADY

obrate kuracie masko z nedelnej polievky, ?,?,?

POSTUP PRÍPRAVY

Maminky, budem rada akymkolvek receptom ako zuzitkovat uvarene kuracie masko.... okrem potahovanej torty:))
dakujem
<< Perníková chalúpka | Obrala som uvarene kuracie mäso z polievky a co dalej? | Tvarohovovy kolac mojej mamy >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkom: 22 (zobrazuje sa 1-20)1, 2 ďalšie >>
Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (22.2.2009, 10:11)
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=10524&user=61360 ja som si tak z nudze cnost vynasla tuto natierku :-)
ODPOVEDAŤ
Slávka S. (Slavka30) ID 58907, mimibazar.sk/slavka30 (21.2.2009, 23:02)
Lucka mi robíme z obratého mäska fašírky alebo nátierku. Na fašírky : mäso pomelieme na mäsovom mlynčeku, nadrobno nakrájanú cibuľku opražíme na oleji a pridáme k mäsu spolu s koreninami podľa chuti (vegeta, soľ, mleté korenie, majoránka...), priklepneme žĺtka z 2-3 vajíčok a na zjednotenie hmoty dosypeme strúhanku. Z bielok si spravíš sneh a na koniec ho vmiešaš do hmoty - aby boli fašírky nadýchanejšie. Potom si z nich tvaruješ fašírky a vypražíš na oleji. Ja osobne radšej robievam "light verziu", kedy ich nevyprážam, ale pečiem v rúre. Alebo celú hmotu natlačím do formy na srnčí chrbát vysypanej strúhankou a dám tiež upiecť do rúry. U nás sa varí kurací vývar každú sobotu, takže mäsa máme veľa, a preto ho vždy po vykostení a vychladnutí pomelieme a odkladáme do mrazáku. Z nazbieraného potom robievame kopu týchto fašírok. A nátierku robíme tak, že na troške oleja popražím cibuľku, pridám mäsko a ochutím sójovou omáčkou. Odstavím, nechám trochu vychladnúť a ponorným mixérom vymiešam s margarínom a trochou horčice. Preložím do nádobky a dám do chladničky.
ODPOVEDAŤ
Martina M. (mmj) ID 19672 (5.1.2009, 21:11)
Ahoj ja robievam často recept od Marcelky http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=3023&user=633 (L)
ODPOVEDAŤ
Katarína Š. (linnetka) ID 21660 (5.1.2009, 20:41)
my robime zo zvysneho kuracieho maska z polievky kuraci salat.
Majoneza, kukurica, kur. masko, nakrajany pomaranc. Osolit, okorenit, chuti vynikajuco. Toto je recept na tzv. Hydinovy koktail a do original ide aj prevareny zeler, ale ten tam mojmu muzikovi vobec nechutil.
ODPOVEDAŤ
Erika H. (elala) ID 15484, mimibazar.sk/elala (4.12.2008, 11:28)
Lucka,
u nás ho chlapi oberajú rovno do úst a ak sa mi ho podarí zachrániť, tak robím rizoto alebo zapekám so zemiakmi a smotanou. Dobrú chuť. (jidlo)
Erika
ODPOVEDAŤ
Miroslava V. (mirjan) ID 18440, mimibazar.sk/mirjan (4.12.2008, 11:24)
kurací perkelt...mňáááám
ODPOVEDAŤ
Silvia K. (ikuska) ID 11338, mimibazar.sk/ikuska (28.11.2008, 21:15)
Ja robievam nátierku, studený cestovinový šalát alebo zeleninové lievance do ktorých pridám toto mäsko :-)
ODPOVEDAŤ
Jana O. (lancome26) ID 62506 (28.11.2008, 20:07)
Noooo, ja ke´d oberiem mäsko tak na oleji popražimcibuľku, dám kečup, horčicu a hodim ho tam a opražim. Jeme to s chlebíkom, alebo urobíme taku plnku na východe hovoríme že "polnina", zemiakovú kašu a čisté obraté mäsko a ešte kyslá uhorka - mňam mňam (zajic) (zajic) (zajic)
ODPOVEDAŤ
Lucia F. (Lucka7) ID 22900 (28.11.2008, 19:27)
U nás robíme často slepačí vývar a tak sa uvarené mäsko vždy nejak pripraví :-p Najčastejšie ho robíme na spôsob číny. To znamená, že na oleji opražíme mäso, polejem sójovou omáčkou, pridáme mix zeleninky. Väčšinou je to Wok čínska zmes, posolíme bylinkovou soľou, trošku podusíme a podávame buď s čínskymi rezancami alebo tarhoňou :-)
Uvarené mäso sme už aj klasicky zapekali so syrom.
Veľa šťastia (Y)
ODPOVEDAŤ
Ivka V. (iviatko) ID 262, mimibazar.sk/iviatko (25.11.2008, 9:01)
u nas hrianky :)
ODPOVEDAŤ
Jana C. (Naja) ID 3566, mimibazar.sk/najaa (25.11.2008, 6:30)
U nás sa z toho navarí rizoto (pl) (pl) (pl) (hello)
ODPOVEDAŤ
Zuzana Š. (suzihu) ID 57991, mimibazar.sk/suzihu (24.11.2008, 22:27)
Tak toto je specialitka nasho ocina.....masko hodi na orestovanu cibulku, prida mletu cervenu papriku..ked sa to vsetko spolu posmazi hodi to na hrianku alebo najlepsi je sendvic opeceny na panvici
ODPOVEDAŤ
Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (25.11.2008, 8:37)
tak toto robi aj moj muzicek. je to fajnove,no. (Y)
ODPOVEDAŤ
Alexandra O. (Alexa11) ID 4164, mimibazar.sk/alexa11 (24.11.2008, 21:12)
obraté mäsko hodiť a panvicu s olivovým olejom, s ľubovolnými koreninami, sojová omáčka,...fantázii sa medze nekladú a potom buď pridať do zeleninového šalátu (reďkovka, kaleráb, paprika, uhorka, olivový olej, bazalka) alebo len tak s hriankou zlupnúť. (jidlo)
ODPOVEDAŤ
Svetlana S. (bibula) ID 5994 (24.11.2008, 20:50)
rizoto,moja dcera sa idem za tym po..... (pl) |:o) :-p
ODPOVEDAŤ
lenka t. (plienočka) ID 13045, mimibazar.sk/plienocka (24.11.2008, 18:38)
ja čo som mala vždy najradšej - obraté mäso z polievky, posolené, k tomu varené zemiaky - pretlačené a rajčinová omáčka..... (pl) (pl) (pl) (pl)
ODPOVEDAŤ
Lucia P. (lupali) ID 9166, mimibazar.sk/lupali (24.11.2008, 20:29)
tak toto milujem aj ja a aj moj synator, len ta omacka musi byt sladsia,vyskusam nabuduce, vdaka lenka (F)
ODPOVEDAŤ
Juliana Š. (julianecka) ID 3078 (24.11.2008, 18:31)
lucka, ja robievam nieco na sposob tychto kuracich lievancov http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=3023&user=633 , ale pridavam tam aj nadrobno posekanu cibulu, pripadne aj zvysnu uvarenu zeleninu z polievky tiez nadrobnucko posekanu, alebo mrazenu kukuricku ^o) (Y) (hello)
ODPOVEDAŤ
Lucia P. (lupali) ID 9166, mimibazar.sk/lupali (24.11.2008, 20:32)
waw, clovek by neveril, kolko super receptikov sa da vymysliet (clamp)..urcite vyskusam, vdaka Julka (F)
ODPOVEDAŤ
Zuzana D. (avanka) ID 14337 (24.11.2008, 14:31)
Luci, aj ja robievam rizoto...maso opeciem na olivovom oleji do chrumkava, pridam zeleninu podla chuti, vsetko musi byt chrumkave, uvarim zvlast ryzu a nakoniec vsetko zmiesam a dochutim....na tanieri sypem postruhanym syrom, manzel si to polieva kecupom a hotovo
Jednoduchy, rychly a hlavne dobry obed je na svete (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Lucia P. (lupali) ID 9166, mimibazar.sk/lupali (24.11.2008, 20:27)
ahoj avanka (L), vdaka (F), lebo uz mi dochadza fantazia :-$
ODPOVEDAŤ
Anna J. (andulka2) ID 48309 (24.11.2008, 14:10)
Cibuľku popražiť do sklenena, pridať obraté mäsko pokrájané na menšie kúsky, trochu popražiť, pridať trochu kečupu a šup s tým na špagety alebo cestoviny. Navrch strúhaný syr.
ODPOVEDAŤ
Lucia P. (lupali) ID 9166, mimibazar.sk/lupali (24.11.2008, 20:30)
no, dasli paradny napad |:o), urcite vyskusam, u nas cestoviny letia, mnam (pl)
dakujem Anka (F)
ODPOVEDAŤ
Lucia H. (gupka) ID 9968 (24.11.2008, 13:09)
Luci, ja robievam toto http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=3752&user=9968 da sa aj z kuracieho (L)
ODPOVEDAŤ
Lucia P. (lupali) ID 9166, mimibazar.sk/lupali (24.11.2008, 20:34)
..tak toto vyzera skvele a urcite tak aj chuti (pl)...ja som rozmyslala nad fasirkami, ale toto vyzera lepsie, velka vdaka Lucka (F)
ODPOVEDAŤ
Iveta D. (Ivetka_D) ID 30924 (24.11.2008, 12:44)
Ahoj, ja varievam tiež kuraciu polievočku, tá je podľa mňa najlepšia, mäsko potom oberiem aj s ostatnou zeleninou, v hlbšej panvici si orestujem cibuľlu , pridám červenú papriku na prifarbenie a mäsko spolu s nakrájanou uvarenou zeleninkou , pokorením a asi 10 min.podusím, môžeš podliať vývarom, čo si uvarila aby to bolo šťavnatejšie. V druhom hrnci si udus ryžu a keď je ryža hotová pridaj ju k orestovanému mäsku a ešte môžeš aj trocha podliať vývarom a nechaj ale 10 min odpočívať. Bude to dobré šťavnaté rizotko. Dobrú chuť!
ODPOVEDAŤ
Lucia P. (lupali) ID 9166, mimibazar.sk/lupali (24.11.2008, 13:01)
waw, tak toto moze byt fajnotka, vyskusam a dam vediet (L)
Dakujem (F)
ODPOVEDAŤ
Celkom: 22 (zobrazuje sa 1-20)1, 2 ďalšie >>
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu