. .. .. .. .. .. .
. .

Slaný ryžový nákyp - RECEPT 9008

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

RYŽA A CESTOVINY

ID 54799 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)


Slaný ryžový nákyp


[ recept č. 9008 zo dňa  ]


Slaný ryžový nákyp


POTREBNÉ PRÍSADY

čerstvé šampióny, konzerva hrášku, jemná saláma, cibuľa, cesnak, tvaroh (alebo môže byť cottage chees alebo tofu), tvrdý syr, ryža, zeleninový vývar, kyslá smotana, vajce, čierne korenie, soľ, červená paprika

POSTUP PRÍPRAVY

Nadrobno nakrájanú cibuľu a cesnak si orestujeme na troche oleja. Pridáme nakrájané šampióny, salámu, hrášok aj s nálevom, ryžu a zalejeme zeleninovým vývarom. Dusíme do zmäknutia, až kým sa neodparí voda. Do tejto zmesi potom primiešame tvaroh a polovicu postrúhaného syra. Masu preložíme do vymastenej zapekacej misy a polejeme smotanou, v ktorej sme vyšlahali vajce, okorenili a osolili sme ju. Nakoniec posypeme červenou paprikou a druhou polovicou strúhaného syra.

Dobrú chuť!
<< Zapekané kuracie rezne s kari ryžou | Slaný ryžový nákyp | Vianočný suchár >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu