. .. .. .. .. .. .
. .

Morská šťuka pod syrom - RECEPT 1105

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

RYBY A DARY MORA

ID 3566 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)


Morská šťuka pod syrom


[ recept č. 1105 zo dňa  ]


Morská šťuka pod syrom


POTREBNÉ PRÍSADY

4 filety z morskej šťuky, 70 g eidamu, 2 lyžice horčice, 1 lyžica worcesterovej omáčky, 1 lyžica sójovej omáčky, soľ, olej

POSTUP PRÍPRAVY

Kúsky rybieho mäsa z oboch strán jemne osolíme. Horčicu zmiešame s worcesterovou a sójovou omáčkou a vzniknutou marinádou filety natrieme. Necháme ich odležať asi hodinu. Kúsky ryby dáme piecť na panvicu do rozohriateho oleja a keď ich obrátime, hneď ich posypeme postrúhaným eidamom. Syr sa roztopí, kým sa spodná časť filiet vypraží. Podávame s uvarenými zemiakmi, tatárskou omáčkou a zeleninovým šalátom.
<< Zapekane cestoviny | Morská šťuka pod syrom | štedrák >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Zuzana L. (zuzanabed) ID 4955, mimibazar.sk/zuzanabed (31.3.2007, 20:13)
Milá Janka, dnes sme to mali na obed a veľmi nám chutilo. Vďaka za super recept. (Y) :-) :-) :-) (Y)
ODPOVEDAŤ
Jana C. (Naja) ID 3566, mimibazar.sk/najaa (1.4.2007, 7:31)
Zuzka teším sa že Vám chutilo. :-)Ja som týmto receptom presvedčila môjho muža že ryby sú tiež dobré jedlo.Najbližšie sa chystám pripraviť mu lososa.Tak snáď si bude tiež pochvalovať. :-)
ODPOVEDAŤ
Zuzana L. (zuzanabed) ID 4955, mimibazar.sk/zuzanabed (1.4.2007, 12:30)
Losos je super. Ja odporúčam aj žraloka - my sme ho jedli prvý raz na dovolenke v Bulharsku a veľmi nám chutil. Minulú nedeľu som skúsila žraloka pripraviť aj doma a výsledok bol super. :-) :-) :-)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu