. .. .. .. .. .. .
. .

Syrové toliare - RECEPT 1136

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

CHUŤOVKY

ID 2754 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 12 návštěvníkov)


Syrové toliare


[ recept č. 1136 zo dňa  ]


Syrové toliare


POTREBNÉ PRÍSADY

Cesto: 500g hladkej múky, 1 HERA, 1 kyslá smotana (2dl), 2 KL soli, 1/2 bal.pášku.do pečiva
Krém: 1HERA, 300g strúh. EIDAMU


POSTUP PRÍPRAVY

tento receptík mi dala moja najlepšia susedka, tak som ho dnes vyskúšala a veru toliariky mali úspech aj u nás, sú chutné a môžete ich ešte všelijako dotvoriť - sesamovým semienkom, rascou, makom, či cesnakom, jak je libo :o)

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

Vypracujeme cesto z uvedených prísad
rozdelíme na 4 časti
každú na tenko rozvaľkáme a potrieme štvrťkou krému
krém sme pripravili zmiešaním hery so syrom
Zrolujeme...
môžeme potrieť aj vajíčkom, zabalíme do alobalu a dáme na noc do chladničky, aby dobre stuhli...
na druhý deň pokrájame na tenké kolieska (pol centimetra), dáme na plech, môžeme ich posypať ako som spomínala sesamom, rascou...ale nemusíme. Pečieme pri 200stupňoch asi 7-10 minút.Nemôžu byť úplne do zlata - vtedy sa vysušia- teda aspoň mne sa 1.plech moc nepodaril :o) :o(
dobrý šmak :o)
výborné k vínku


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< Kokosový ježko | Syrové toliare | Mozzarellove tycinky a Marinara omacka >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Michaela S. (mszaboova) ID 19731 (30.3.2009, 15:11)
Mne sa zdali velmi mastne po tych 8-10 minutach pecenia. ale kedze z tejto davky mame 4 "valceky" tak som ostatne piekla 15-18 minut, tuk sa vyskvaril, schrumkaveli a viac vynikla chut syra. Takze prva davka toliarikov nam nechutila, ale potom v pohode. A je toho dost aj pre vacsiu navstevu. Dalsia dobra vec: V chladnicke vydrzia "valceky" aj niekolko dni a mozete si napiect cerstve ked treba.
ODPOVEDAŤ
Adriana J. (Aďuša) ID 9722 (26.3.2007, 11:59)
vyskusam to a vezera to dobre sa uz na to tesim :-$ |:o) (child8) (child9) (child10) (child4) (child3)
ODPOVEDAŤ
Eleonóra K. (deniseee) ID 1443, mimibazar.sk/deniseee (17.3.2007, 0:43)
Su super, dnes som ich robila, a nemali chybu. Dakujem za super recept (Y) (PL)
ODPOVEDAŤ
Adriana B. (adina) ID 2754 (18.3.2007, 20:17)
som rada, že chutili :-)
ono tých receptov pre návštevy nikdy nie je dosť, však (C) (D) (^)
ODPOVEDAŤ
Deni T. (fufik) ID 1652, mimibazar.sk/fufik (15.3.2007, 22:01)
Aďka tieto toliariky som práve jedla v pondelok.Kolegyňa nám ich priniesla nech okoštujeme.Sú fakt dobré a keď si dáš k tomu ešte (D) hmmmmmmm eňo-ňuňo :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
ODPOVEDAŤ
Adriana B. (adina) ID 2754 (16.3.2007, 21:14)
(PL) (D).......... :-) (Y)................. 8-| .......... :-D :-D :-D
ODPOVEDAŤ
Anna H. (aňa) ID 545, mimibazar.sk/ana (15.3.2007, 21:57)
Ahoj, chystám sa na ne zajtra, len sa pre istotu spýtam, tá Hera jedna ide do cesta a druhá do plnky ?Dakujem *-)
ODPOVEDAŤ
Adriana B. (adina) ID 2754 (16.3.2007, 21:12)
ahoj , prepáč Ani asi píšem neskoro :-$
Hera ide jedna do cesta a jedna do plnky
ODPOVEDAŤ
Anna H. (aňa) ID 545, mimibazar.sk/ana (upravené 17.3.2007, 18:23)
Ahoj, dakujem, vieš ja som sa len bála, ze budu dosť tukové, ale hádam sa dám do toho, určite su výborné. :-P No práve som ich dokončila sú naozaj vyborné.
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu