končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
NÁTIERKY |
Zuzana Ď. (Zuzka 27) ID 4512 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 13 návštěvníkov) Marocká baklažánová pomazánka[ recept č. 1236 zo dňa 3.4.2007 ] POTREBNÉ PRÍSADY 1 velky baklazan, 1 strednu cibulu, 2 stredne paradajky, 1-2 struciky cesnaku, olej, sol, cierne mlete korenie, pripadne majonezu pre dalsiu variantu, pre toho kto sa neboji kalorii:-) POSTUP PRÍPRAVY Najemno pokrajanu cibulku spenime na oleji, pridame osupany a na male kusky pokrajany baklazan a dusime kym baklazan nezmakne a nestmavne. Pripadne mozme dat este trosku oleja alebo podliat troskou vody a casto miesat. Medzitym si sparime paradajky v horucej vode, osupeme a nakrajame na male kocky. Pridame k baklazanu a spolu este dusime, miesame, kym sa vsetka stava neodpari, ku koncu pridame pretlaceny cesnak a dochutime solou a korenim. Rozpucime vidlickou alebo vareskou-tlacitkom na zemiaky. Podavame teple alebo studene na hriankach. Dalsia varianta: do vychladenej pomazanky pridame majonezu a zamiesame. Je to sice nezdravsie ale vynikajuce. |
Vanda P. (VandaTT) ID 2109, mimibazar.sk/vandatt (3.4.2007, 21:25) | |
Zuzka, vyskusame! Mozno bude chutit aj Kubkovi tak ako Jerguskovi, mohlo by. | |
ODPOVEDAŤ |