. .. .. .. .. .. .
. .

Tisovské prsia - RECEPT 13541

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

KURACIE MÄSO A HYDINA

ID 78865 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)


Tisovské prsia


[ recept č. 13541 zo dňa  ]


POTREBNÉ PRÍSADY

1 kuracie prsia – vyjdú z toho 4 rezne keď sme šikovní ,( bravčové stehno alebo karé - podľa výberu 4 ks), 4 plátkové alebo 10 dkg strúhaný údený syr, 4 plátky šunka alebo 8 plátkov salámy, ¼ biela kapusta – malá hlávka,1 väčšia mrkva, 1 malá cibuľa, soľ, korenie, 2 strúčiky cesnaku, 1 PL horčica, 2 vajcia, 6 PL hrubá múka, 2 poháre strúhanky, olej na vyprážanie.

POSTUP PRÍPRAVY

Nastrúhať si najemno kapustu – ¼ malej hlávky alebo podľa množstva rezňov, postrúhať do toho jednu mrkvu a nakrájať jednu malú cibuľku, trochu posoliť, štipku korenia a rasce. Premiešať a pustiť sa do rezňov, naklepať, osoliť, posypať korením, potrieť horčicou a cesnakom, na plátok mäsa dať plátok šunky alebo salámy, nato plátok syra alebo postrúhaný syr, aký vám je lepšie a na to navrstviť pripravenú kapustu. Rezeň preložiť a upevniť špáradlami, obaliť v hrubej múke, vajíčku a strúhanke a pomaly vyprážať. Prílohu už nechám na vás ...

Veľmi dobre sa vypráža v jánskej mise s pridaním 2 -3 špáradiel.

Je to ozaj veľmi dobré..... jedla som to v jednej tisovskej reštaurácii a tak so sa snažila vykúzliť si to doma a dala som tomu názov podľa miesta, kde som to jedla. Fotku nemám, pretože som to robila v časoch, kedy som nemala ani páru o MMB, ale keď to niektorá z vás skúsi, tak tam pridajte foto.
<< Jablkovo tvarohova torta s mandľami.... | Tisovské prsia | Šalátovo-pórová polievka >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Zuzana K. (snowflake) ID 53894 (27.4.2009, 13:46)
ja študujem v Tisovci, tak ma ten supiš názov hneď zaujal (L) vyzerá to ako poriadna fajnotka (jidlo)
ODPOVEDAŤ
Jana S. (Lula (S)) ID 78865 (28.4.2009, 11:59)
Jedla som to v bryndziarni, ale poriadne dávno, takže neviem, či to ešte vôbec funguje, ale za pokus to stojí ....želam dobrú chuť... ;-)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu