. .. .. .. .. .. .
. .

**FRENCH TOAST** - RECEPT 14339

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

SLADKÉ JEDLÁ

ID 84111 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)


**FRENCH TOAST**


[ recept č. 14339 zo dňa  ]


**FRENCH TOAST**


POTREBNÉ PRÍSADY

2-3 ks bieleho chleba, trochu mlieka, vanilkový cukor (ak to chcete mať naozaj originálne, tak hnedý cukor a pol vyskrabaného lusku vanilky), 2 vajcia, štipka soli, maslo alebo rastlinný tuk; no a teraz čo vás napadne (ale už nemusíte dávať nič, poďla chuti) - citrónová kôra alebo šťava, škorica,...

POSTUP PRÍPRAVY

kuk na fotopostup :)

*na ozdobenie: jahôdky, mäta, oriešky, javorový alebo zlatý sirup, ovocný sirup, čokoláda, šľahačka...


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

toto som použila ja (chýba tam škorica)
mliečko, vajíčka, cukor, štipka soli, škorica - poriadne rozmiešať
na panvici pomaly roztopíme kúsok masla; aj chlebíky by sa mali piecť na slabšom plameni
chlebíky (ja používam maďarský chlieb z kauflandu, čerstvý, aj keď sa odporúča trochu starší, ale mne to takto chutí viac - proste, čo máte doma:) nakrájame na kúsky, dnes som kôrku neodrezala a vôbec to nevadilo - načo sa s tým piplať:) a nachvíločku namočíme kúsky do vajíčkovej zmesi - naozaj len namočiť a šup na panvicu
a opekáme
a opekáme druhú stranu:); stále to musíme sledovať, opeká sa to dosť rýchlo
pocukrujeme a ozdobíme podľa chuti a fantázie - ja tu mám jahôdky a mätu
mali by sa vám podariť takéto 2 porcie; už len na záver dodám - v amerike a na západe to robia bežne na raňajky, mne to chutí asi ako lievance, len je to oveľa rýchlejšie a oveľa lacnejšie a môžete si to prispôsobiť vlastnej chuti... a je to naozaj skvelééé :)


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< Snehulienka pre Nikolku | **FRENCH TOAST** | Jahodová pena >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Lucia H. (gupka) ID 9968 (19.5.2009, 21:40)
(Y) (Y) (Y) (clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤ
Milka -. (mimianka) ID 84111 (19.5.2009, 22:19)
(F) (L)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu