končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
RYŽA A CESTOVINY |
Lubica L. (lubica007) ID 19881 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov) Noky,alebo ako hovorí moja mamka nokerlíky[ recept č. 14497 zo dňa 24.5.2009 ] POTREBNÉ PRÍSADY vajíčko*polohrubá múka*soľ*PDP*olej*voda alebo mlieko* POSTUP PRÍPRAVY ... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI |
Martina K. (nojmanka) ID 618, mimibazar.sk/nojmanka (25.5.2009, 11:28) | |
A nejake mnozstva mozem poprosit? | |
ODPOVEDAŤ |
Lubica L. (lubica007) ID 19881 (25.5.2009, 14:05) | ||
vajicko,asi pol kila polohrubej muky a uz od oka olej,sol mlieko.......aby sa to dalo hadzat do vody cez haluskar | ||
ODPOVEDAŤ |
Marika S. (finka) ID 64179 (25.5.2009, 8:22) | |
Ja by som len chcela podotknúť, že pravé "noky" sú zo zemiakov ! Toto sú nokerle k perkeltu... |
|
ODPOVEDAŤ |
Gabi H. (gaha1) ID 4525 (28.5.2009, 14:27) | ||
myslíš, "oslyzlý" na povrchu? | ||
ODPOVEDAŤ |
Lubica L. (lubica007) ID 19881 (25.5.2009, 14:03) | ||
no ved ano,k perkelu | ||
ODPOVEDAŤ |
Marika S. (finka) ID 64179 (25.5.2009, 14:14) | |||
Inak tieto nokerle milujem Mňami |
|||
ODPOVEDAŤ |
Monika S. (monika1516) ID 58666 (25.5.2009, 4:43) |
PDP hmmm to je co hehehe sorry |
ODPOVEDAŤ |
Miriam D. (Tili) ID 6544, mimibazar.sk/tili (25.5.2009, 7:18) | ||
PRDOPEČ | ||
ODPOVEDAŤ |
Anna J. (Aldo) ID 47989, mimibazar.sk/aldo (25.5.2009, 7:04) | ||
podľa mňa prášok do pečiva | ||
ODPOVEDAŤ |
Lubica L. (lubica007) ID 19881 (25.5.2009, 14:03) | |||
ano,prasok do peciva....dakujem | |||
ODPOVEDAŤ |
Estera L. (saxinka) ID 14692 (25.5.2009, 11:18) | |||
ODPOVEDAŤ |
Jana K. (Januliatko77) ID 40095 (upravené 25.5.2009, 20:45) | |
Tieto milujem ku kuraciemu perkeltíku... U nás doma im hovoríme šmýkance. | |
ODPOVEDAŤ |
Anna J. (Aldo) ID 47989, mimibazar.sk/aldo (24.5.2009, 20:28) | |
práve včera sme mali k mäsku so smotanovou omáčkou, dôležitý poznatok - cesto sa nesmie dlho miešať, len krátko tesne predtým ako hádžeme do vody, lebo budú tuhé. | |
ODPOVEDAŤ |