. .. .. .. .. .. .
. .

PARGALKY - rýchle a lacné jedlo - RECEPT 14585

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

BEZMÄSITÉ JEDLÁ

ID 46744 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)


PARGALKY - rýchle a lacné jedlo


[ recept č. 14585 zo dňa  ]


POTREBNÉ PRÍSADY

1 balík 300 g široké rezance, zemiaky, smotana na šľahanie, bryndza, údená slaninka

POSTUP PRÍPRAVY

Široké rezance uvaríme v slanej vode,scedíme. Zemiaky / nie veľmi veľa-5-6 väčších zemiakov/ nakrájame na malé kocky a tiež uvaríme v slanej vode, scedíme. Slaninku nakrájame ako na halušky a usmažíme. Sľahačkovú smotanu zmiešame s bryndzou vydličkou,aby sa bryndza úplne rozmiešala. Do misky dáme uvarené zemiaky,potom rezance,polejeme bryndzou so smotanou a nakoniec slaninkou so škvarkami. Všetko spolu poriadne premiešame a môžeme podávať.
Nám to chutí viac ako klasické bryndzové halušky!
Dobrú chuť!
<< Chudák | PARGALKY - rýchle a lacné jedlo | Zihlavova polievka >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu