. .. .. .. .. .. .
. .

Šunkové tortellini v horčicovej omáčke - RECEPT 1557

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

ŠALÁTY, ZÁLIEVKY

ID 633 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 30 návštěvníkov)


Šunkové tortellini v horčicovej omáčke


[ recept č. 1557 zo dňa  ]


Šunkové tortellini v horčicovej omáčke


POTREBNÉ PRÍSADY

1 balenie šunkových tortellini * 2-3 veľké rajčiny * 1 veľká šalátová uhorka * soľ resp. bylinková soľ * olivový olej * šunka * čínska kapusta * 2-3 PL horčice - alebo koľko máte radi * 1 KL bazalkového pesta *

POSTUP PRÍPRAVY

Ďalší recept pre milovníkov cestovín. Jedná sa o výborný šalát, ktorý fantasticky chutí čerstvý a teplý, ale aj vychladený a plnený v pita chlebíkoch - viď nasledujúci receptuš.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

1. Na prípravu použite šunkové tortellini - sušené cestoviny plnené šunkou.
2. Tortellini nahádžte do vriacej osolenej vody a varte približne 10-12 minút.
3. Na olivovom oleji osmahnite šunku,
4. šunku nechajte "škvariť" do chrumkava, zatiaľ nakrájajte na kocky rajčiny a uhorku,
5. pridajte k šunke, osoľte, okoreňte a duste približne 3-4 minútky - naozaj iba chvíľku, aby ostala zelenina sparená a pustila trocha šťavy.
6. Do misy dajte scedené tortellini,
7. nakrájanú čínsku kapustu,
8. šunkovo-zeleninovú udusenú zmes,
9. pridajte horčicu - so šunkou chutí výborne! Pridajte podľa svojej chuti, dala som aspoň 3PL a na chuť som pridala malú lyžičku dijonskej horčice.
10. .... a ak máte, pridajte lyžičku bazalkového pesta - my si nevieme cestoviny bez bazalky v olivovom oleji ani predstaviť, dodajú cestovinám typickú taliansku chuť.
11. Šalát môžete podávať aj vychladený v pita chlebíkoch ozdobených petržlenovou vňaťou. Brú chuť!


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< Plnené pita chlebíky šunkovými tortellini | Šunkové tortellini v horčicovej omáčke | Výborný makový nákyp s jablkami *** >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Zuzana C. (zuz@) ID 31359 (4.2.2008, 19:06)
zbyly nám od včera tortellini, tak jsem vyzkoušela váš recept a je to straaaaaaaaaašně dobrý (clamp) (clamp) (clamp) i muž si pochutnával ;-) (Y) díky
ODPOVEDAŤ
Jana H. (bobenko) ID 2706, mimibazar.sk/bobenko (7.6.2007, 14:15)
(Y) Emka, toto vyzerá skvostne, určite spravím a dám vedieť, ako chutilo
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu