. .. .. .. .. .. .
. .

Bruschetta s paradajkami a cuketou - RECEPT 16299

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

CHUŤOVKY

ID 32431 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 17 návštěvníkov)


Bruschetta s paradajkami a cuketou


[ recept č. 16299 zo dňa  ]


Bruschetta s paradajkami a cuketou


POTREBNÉ PRÍSADY

Cca 250 g cukety, 4 paradajky, 1 strúčik cesnaku, cibuľa, olivový olej,soľ, sušená bazalka, čerstvá bazalka, mozzarella, pečivo

POSTUP PRÍPRAVY

***

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

Cuketu umyjeme, prerežeme na polovicu, vydlabeme vnútrajšok s jadierkami
nakrájame na kocky,
paradajky navrchu narežeme do kríža
a ponoríme do vriacej vody, vypneme, necháme ich tam aspoň 1 min., vyberieme, po chvíľke ošúpeme a necháme ich vychladnúť.
Na panvicu dáme asi 3 polievkové lyžice olivového oleja, nadrobno nakrájanú cibuľu, orestujeme,
pridáme cuketu a na plátky nakrájaný cesnak, trošku osolíme, orestujeme, podlejeme troškou vody
a udusíme do polomäkka (cuketa by ale nemala byť úplne mäkká),
Paradajky nakrájame na menšie kúsky, preložíme do misky,
pridáme opraženú cuketu /celý obsah panvice/
pridáme sušenú bazalku /alebo pizza korenie, oregano, korenie si pridajte podľa chuti/, premiešame a necháme postáť aspoň hodinku, aby sa spojili chute.
V rúre, sendvičovači, alebo toastovači si zatiaľ opečieme pečivo (ja som naukladala kúsky toastového grahamového chlebíka na plech a opiekla v rúre), na horúce si môžete položiť plátok mozzarelly a hneď vrstvíme paradajkovo-cuketovú zmes, do ktorej si ešte natrhajte lístky čerstvej bazalky.


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< Wafle s jablkami | Bruschetta s paradajkami a cuketou | Zemiakový chlebík - výborný DP >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Zuzana K. (zuzickam) ID 57265, mimibazar.sk/zuzickam (13.2.2011, 17:19)
Mňaaaammmmm!!! (jidlo) (jidlo) (jidlo)Práve som pripravila,skveléééé!
ďakujem za inšpiráciu,robila som doteraz bez cukety,ale s ňou je to ešte lepšie (Y)
ODPOVEDAŤ
Kristína P. (Kitty26) ID 3488 (21.7.2009, 7:35)
Aďka.. (zajic) dala by som si, ešte som nejedla :^)
ODPOVEDAŤ
Adriana B. (Aďka27) ID 32431 (upravené 23.7.2009, 9:28)
Kristínka, je to výborné, osviežujúce (leto), vyskúšaj, v zime si to zvykneme robiť s paradajkami, tuniakom, cesnakom a čerstvou cibuľou (hotdog) (L) (hello)
ODPOVEDAŤ
martina p. (mauka) ID 8602, mimibazar.sk/mauka (21.7.2009, 7:32)
Juuj.to vyzera vyborne,a letne a lahko,Adrika (clamp) (clamp) (clamp)a hlavne,ze je tam aj nasa oblubena cuketka :-) :-) :-)..ja toto robievam len s rajciniek,bazalky,cesnaku a oliv.oleja..ale vyskusam aj tuto cuketkovu verziu :-) (L) (hello)
ODPOVEDAŤ
Adriana B. (Aďka27) ID 32431 (23.7.2009, 8:23)
Martinka, ďakujem (L) Ja som osvedčenú klasiku osviežila ešte cuketkou a veľmi nám to chutilo, no a mne osobne to chutí aj samotné, bez hrianok :-) Budem zvedavá, čo na to povieš, keď sa to rozhodneš vyskúšať, dúfam, že vám to bude chutiť (L) (L) (L) (hello)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu