končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Katarína B. (kava4) ID 47637 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 11 návštěvníkov) Kuracie prsia plnené kapustou[ recept č. 18032 zo dňa 16.9.2009 ] POTREBNÉ PRÍSADY 500 g kuracích pŕs soľ mleté čierne korenie olej plnka: 750 g červenej kapusty 150 g údeného syra 1 cibuľa soľ mleté čierne korenie olej žĺtok POSTUP PRÍPRAVY 1. Kuracie prsia jemne nakrojíme, naklepeme, osolíme a okoreníme. Chvíľu necháme odstáť. 2. Plnka: Cibuľu pokrájame nadrobno a orestujeme na oleji. Pridáme pokrájanú kapustu, ochutíme soľou a korením. Necháme vychladnúť. Do vychladnutej kapusty pridáme nahrubo nastrúhaný údený syr, žĺtok a premiešame. 3. Kapustovú plnku natrieme na rezne a zvinieme do rolády. Spojíme grilovacími ihlami a zo všetkých strán prudko opečieme na oleji. 4. Opečené mäso preložíme do zapekacej misy, podlejeme výpekom, prikryjeme alobalom a dáme do rúry zapiecť. Pečieme 30 minút pri 180 stupňoch C. 5. Podávame s varenými zemiakmi posypanými petržlenovou vňaťou. |
Soňa T. (rexo) ID 108927 (2.5.2016, 15:31) |
ODPOVEDAŤ |
Andrea S. (spankovaandrea) ID 95058 (16.10.2009, 13:59) | |
ODPOVEDAŤ |