. .. .. .. .. .. .
. .

Domáci krémeš s parížskym krémom - RECEPT 18870

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

MÚČNIKY, POHÁRE

ID 20962 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)


Domáci krémeš s parížskym krémom


[ recept č. 18870 zo dňa  ]


POTREBNÉ PRÍSADY

1 lístkové cesto, 3 zlaté klasy, 1 liter vody, 1 vanilkový cukor, kryštaľový cukor, 6 bielok, 5 kelímkových šľahačiek,Holandské kakao, 1 stužovač do šľahačky, čokoládu na strúhanie na ozdobu.

POSTUP PRÍPRAVY

Domáci krémeš s parížskym krémom .

Postup ; Jedno celé lístkové cesto vyvaľkať na celý plech a piecť cca 20 min.

Zlatý klas ; 1 liter vody, 3 zlaté klasy, 1 vanilkový cukor,
30dkg kryštálového cukru a uvariť na hustú masu. Zo 6 bielok vyšľahať sneh a do horúcej masy zľahka vmiešať. Vyliať na hotové cesto a nechať vychladnúť.

Parížsky krém ; ( vhodné urobiť deň vopred a nechať v chladničke dobre zachladiť ) .
Potrebujeme 3 šľahačky v kelímku , 2 polievkové lyžice Holandského kakaa , 1 ½ lyžice kryštálového cukru. Nechať pomaly zovrieť a dať vychladnúť a potom dať do chladničky dobre zachladiť do druhého dňa . Na druhý deň vyšľahať a natrieť na krémeš.

Na vrch krémeša ; 2 šľahačky v kelímku vyšľahať a pridať jeden stužovač . Po vyšľahaní natrieť na celý zákusok a na záver posypať celý vrch strúhanou čokoládou.

Dobrú chuť ;-)
<< Kabelka | Domáci krémeš s parížskym krémom | Pečené kuracie kúsky >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
hana h. (hankazk) ID 90615 (6.11.2009, 16:18)
aké je to holandské kakao *-)?ešte som o tom vobec nepočula..mohlo by tam byť aj obyčajné?lebo može byť celý krémeš super... (Y)
ODPOVEDAŤ
Eva N. (leskot) ID 98318 (24.12.2009, 0:01)
Určite môže byť hocaké kakao, to holandské je akurát tmavšie, akože kvalitnejšie (hello)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu